Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

5 Σεπτεμβρίου 2015

Κορόιδα ψηφοφόροι (τι μπορείτε να κάνετε;)

Με βάση όσα είπα στην πρώτη ανάρτηση τίθεται το ερώτημα τι μπορεί να κάνει κάποιος. Τα πράγματα είναι απλά.
Αν ψηφίσετε μεγάλο κόμμα τότε στηρίζετε απόλυτα και αποδέχεστε το παρόν διεφθαρμένο σύστημα. Αν ψηφίσετε μικρό κόμμα ΠΑΛΙ στηρίζετε το Σύστημα, αφού με την ενισχυμένη αναλογική η ψήφος σας θα πάει στο πρώτο και στο δεύτερο κόμμα.
Μιλώντας υποθετικά, μπορούν να γίνουν μόνο δύο πράγματα:
1) ΟΛΟΙ οι ψηφοφόροι δεν πάνε να ψηφίσουν. Αυτό σημαίνει πλήρη καταδίκη του τωρινού συστήματος. Για αυτόν τον λόγο ΟΛΑ τα κώματα δεξιά και αριστερά (και ειδικά τα αριστερά) ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ κατά της αποχής. Τι θα κάνουν τα αριστερά κόμματα αν μείνουν χωρίς αντίπαλο; Με ποιόν «εχθρό» θα πολεμούν «για τα δίκια του εργάτη»;
Σε αυτήν την περίπτωση ΙΣΩΣ να μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει τα τελευταία πενήντα χρόνια, αφού θα προκαλούσε τεράστια πολιτική αναστάτωση.
2) ΟΛΟΙ οι ψηφοφόροι  ψηφίζουν μόνο δύο τρία μικρά κόμματα και κανένα μεγάλο. Αυτό θα άλλαζε πλήρως τον πολιτικό χάρτη.
Φυσικά ακόμα και έτσι, στο τέλος θα κυριαρχήσει η απληστία και ο εγωισμός των νέων κυβερνητών, που πολύ εύκολα θα διαβρωθούν από το Σύστημα και τα διεθνή οικονομικά συμφέροντα.
Συμπέρασμα:
Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει καμία λύση και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Τα πράγματα θα γίνονται όλο και χειρότερα (με ενδιάμεσα σκαμπανεβάσματα) μέχρι κάποτε να επικρατήσει πλήρως η Νέα Τάξη που έχει ήδη περιγράψει ο Όργουελ.
Όχι δεν είμαι απαισιόδοξος. Αλλά δεν είμαι και αισιόδοξος, αφού είναι παράλογο να τρέφεις όνειρα «θερινής νυκτός» που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.
Τελικά όμως, θα μπορούσατε να πείτε ότι είμαι αισιόδοξος, αφού ο λόγος που κάνω αυτές τις αναρτήσεις είναι ένας: ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ (σχεδόν ακατόρθωτο) είναι κάτι τέτοιο αλλά προσπαθώ να σας δείξω ότι δεν πρέπει να ταυτίζεστε και να υποφέρετε με όλα όσα συμβαίνουν και με όλα όσα θα συμβούν.
Όσο και να σκάτε η οικονομία δεν θα πάει καλύτερα.
Όσο και να σκάτε δεν θα βγείτε γρηγορότερα στην σύνταξη.
Όσο και να σκάτε τα παιδιά σας δεν θα βρουν εύκολα την δουλειά που ονειρεύεστε.
Όσο και να σκάτε θα βρείτε δυσκολίες και βάσανα μπροστά σας.
Όσο και να σκάτε  ΠΑΝΤΟΤΕ οι στιγμές γαλήνης, ηρεμίας και ευτυχίας θα είναι λίγες και διάσπαρτες ανάμεσα στα προβλήματα.
Έτσι όταν δεν σκάτε, όταν δεν ταυτίζεστε και δεν υποφέρετε με τις αρνητικές καταστάσεις της ζωής ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ είτε πάει καλύτερα η οικονομία είτε όχι.
Ο τελικός αντικειμενικός σκοπός μου είναι να πάψετε να είσαστε πρόβατα-ψηφοφόροι που στηρίζουν εκείνον που θα τους ταΐσει το νοστιμότερο κουτόχορτο ή που θα τους φοβίσει περισσότερο. Και από αυτό ΜΟΝΟ εσείς θα βγείτε κερδισμένοι.
Ο τελικός αντικειμενικός σκοπός μου είναι να πάψετε να είσαστε πρόβατα-ανθρωπάκια που φοβούνται για την δουλίτσα τους, για το σπιτάκι τους, για το αμαξάκι τους και μιζεριάζουν κλειδωμένα μέσα στο σπίτι και στο κόμμα/κώμα τους.
Ο τελικός αντικειμενικός σκοπός μου είναι να είσαστε άνθρωποι ελεύθεροι που μπορεί να τους ενοχλεί επειδή δεν έχουν δουλειά, μπορεί να τους ενοχλεί επειδή η πατρίδα τους βουλιάζει, που μπορεί να τους ενοχλεί βλέποντας την τόση δυστυχία γύρω τους, ΑΛΛΑ που δεν φοβούνται με όλα αυτά, που δεν ταυτίζονται και δεν υποφέρουν από τις στημένες αυτές καταστάσεις και παραμένουν ψυχολογικά ελεύθεροι. Και το μόνο που φοβούνται δεν είναι αυτοί που μπορούν να τους πάρουν το καλύβι τους και τις δεκάρες τους, αλλά ότι μπορεί να τους πάρουν την ψυχική τους γαλήνη, την ανθρώπινη υπερηφάνειά τους, την ίδια την ψυχή τους.
Κορόιδα ψηφοφόροι…

Αφύσικοι θάνατοι

Όταν ήμουν μικρός:
-σπάνια έβλεπα να γεννιούνται δίδυμα.
-σπάνια έβλεπα παιδιά που είχαν ανάγκη από γυαλιά, σιδεράκια και ορθοπαιδικά παπούτσια.
-οι γυναίκες που πήγαιναν στον γυναικολόγο ήταν συνήθως 60 και πάνω.
-ο προστάτης, ήταν ασθένεια των ογδοντάρηδων.
-όλοι ήταν αδύνατοι και οι χοντροί μετριούνταν στα δάχτυλα του ενός χεριού. Χοντρός σήμαινε συνήθως γέρος μεγάλης ηλικίας.
-ο διαβήτης, η χοληστερίνη και η πίεση ήταν «γεροντικές ασθένειες».
-ο καρκίνος ήταν ένα σπάνιο φαινόμενο και πάλι για τις μεγάλες ηλικίες.
-πέθαιναν από καρδιακή προσβολή στα 80 ή 85 ή 90 ή τέλος πάντων από τα 70 και πάνω.
Σήμερα, μόλις μερικές δεκαετίες αργότερα:
-«έχει γεμίσει ο κόσμος» δίδυμα.
-η πλειοψηφία των παιδιών έχουν προβλήματα με τα μάτια, τα δόντια και τον σκελετό τους.
-οι γυναίκες πάνε στον γυναικολόγο ήδη από την εφηβεία τους.
-ο προστάτης είναι πλέον ασθένεια των σαραντάρηδων (ίσως και νεώτερων).
-οι περισσότεροι άνθρωποι είναι χοντροί και πολλοί είναι παχύσαρκοι.
-ο διαβήτης, η χοληστερίνη και η πίεση είναι συχνές ασθένειες μικρών παιδιών!!!
-ο καρκίνος είναι πιο συχνός και από τα κρυολογήματα.
-δεν περνάει μέρα (που λέει ο λόγος) που να μην αναφερθεί ο θάνατος ενός νεαρού αθλητή. Συνήθως υπάρχει ένας πηχιαίος τίτλος πχ: «Σοκ από τον θάνατο του 18χρονου ποδοσφαιριστή». Το θέμα μένει εκεί και κανένας ρηχός δημοσιογραφίσκος δεν διερωτάται τον λόγο που συμβαίνουν τόσοι πολλοί θάνατοι νεαρών από καρδιά.
Αλήθεια έχετε σκεφτεί τον λόγο που συμβαίνουν όλα αυτά τα ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΑ;
Μάλλον όχι, αλλά ακόμα και αν σκεφτήκατε λίγο το «ρίξατε στα γρήγορα» στην μόλυνση του περιβάλλοντος και αλλάξατε πλευρό.
Άσχετα αν σας φανεί λογικό ή όχι, προσβλητικό ή όχι,  απίθανο ή όχι εγώ μπορώ να σας περιγράψω τις βασικές αιτίες. Εναπόκειται σε εσάς να αξιολογήσετε κατά πόσον μπορεί να ισχύουν.
Πρώτη αιτία: Φυσικά είναι η περιβαλλοντική μόλυνση. Δυόμιση χιλιάδες πυρηνικές δοκιμές, άγνωστος αριθμός ατυχημάτων και διαρροών στα πυρηνικά εργοστάσια, εκατομμύρια τόνοι πυρηνικών αποβλήτων, απίστευτες ποσότητες χημικών, φυτοφαρμάκων και συνθετικών ορμονών δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για την αποδυνάμωση του ανθρώπινου οργανισμού.
Δεύτερη αιτία: το άσπρο αλεύρι, η άσπρη ζάχαρη, τα συντηρητικά, τα χρώματα, οι σταθεροποιητές και γενικά οι βιομηχανικά επεξεργασμένες τροφές προκαλούν κυριολεκτικά δηλητηρίαση του ανθρώπινου οργανισμού.
Τρίτη αιτία: οι συνθετικές ορμόνες στις καλλιέργειες φυτών και ζώων και ο τεχνητός φωτισμός προκαλούν πρόωρη ωρίμανση των κοριτσιών που εισέρχονται βίαια στην εφηβική ηλικία. Στα αγόρια η κακή διατροφή και οι συνθετικές ορμόνες προκαλούν θηλυκοποίηση.
Τέταρτη αιτία: η σεξουαλική «απελευθέρωση» έχει ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ τους ανθρώπους στο κυνήγι της σεξουαλικής απόλαυσης χωρίς όρια. Ο οργασμός και η εκσπερμάτωση έχει ταυτιστεί με την ευχαρίστηση και την ευτυχία. Περισσότερα για το συγκεκριμένο θέμα μπορείτε να διαβάσετε στις αναρτήσεις:
Αρχαία Συνειδησιακή Γλώσσα
24 ΣΕΞΟΛΟΓΙΑ: Αλχημεία

Αλχημεία
Ο άνθρωπος (σε μία συγκεκριμένη και ανύπαρκτη πλέον εσωτεριστική σχολή) θεωρείται «σπόρος». Και ένας σπόρος μπορεί να φυτρώσει στην κατάλληλη ηλικία. Η ωρίμανση του άνθρωπου σπόρου γίνεται στα 21 χρόνια. Είναι η ηλικία στην οποία ο άνθρωπος σπόρος είναι πλέον γόνιμος. Μπορεί να έχει γενετήσιες επαφές με το άλλο φύλο και εάν βέβαια θέλει να προσπαθήσει να επιτύχει την Επανάσταση της Συνείδησης, την Αφύπνιση της Συνείδησης. Οι σεξουαλικές επαφές ή ο αυνανισμός από μικρή ηλικία (και τα δύο διαφημίζονται σαν φυσιολογικά από τους ειδήμονες) προκαλούν χάσιμο της ζωτικής ενέργειας του σώματος, ασθένειες και πρόωρη σεξουαλική ανικανότητα από τα σαράντα.
Πέμπτη αιτία: ο σύγχρονος τρόπος ζωής προκαλεί άγχος και ένταση, ενώ οι θορυβώδεις πόλεις και η μόδα της «διασκέδασης» δεν αφήνουν τον άνθρωπο ούτε να κοιμηθεί και να «χορτάσει ύπνο» ούτε και να χαλαρώσει. Η αϋπνία και η ψυχολογική ένταση θα πρέπει να θεωρηθούν δηλητήρια το λιγότερο ισοδύναμα με τα φυτοφάρμακα και τα άλλα χημικά βιομηχανικά τοξικά.
Όλα τα παραπάνω μαζί συνδυαζόμενα προκαλούν γενικά πρόωρη γήρανση (γεροντικές ασθένειες), και ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ. Δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν τόσα πολλά δίδυμα, αφού πάρα πολλές γυναίκες κάνουν παιδιά με τεχνητή γονιμοποίηση και συνθετικές ορμόνες.
Και έρχομαι στο προκείμενο.
Άνθρωποι, σακατεμένοι σωματικά και ψυχικά, καταφέρνουν να κάνουν παιδιά με την βοήθεια της επιστήμης παρόλο που η Φύση τους απαγορεύει κάτι τέτοιο.
Άραγε πόσα από τα παιδιά που πάσχουν από διαβήτη, ινσουλίνη και διανοητικές ασθένειες προέρχονται από τεχνητή γονιμοποίηση;
Πόσοι από τους πιτσιρικάδες που παθαίνουν καρδιακή προσβολή στο γήπεδο «κατασκευάστηκαν» με το ζόρι, αν και η μητέρα τους δεν θα μπορούσε να γεννήσει φυσιολογικά;
Πότε είδατε μία έρευνα σχετικά με το πόσο υγιή είναι τα παιδιά που γεννιούνται με ορμονοθεραπείες και τεχνητή γονιμοποίηση;

Το θέμα είναι «ιερό» και ταμπού, άβατο και μυστικό για τον περισσότερο κόσμο.
Είναι σίγουρο ότι πολλοί από εσάς θα διαφωνήσετε και θα αρνηθείτε ακόμα και να σκεφτείτε κάτι τέτοιο.
Είναι σίγουρο ότι σχεδόν όλοι θα έχετε έναν συγγενή που «δημιουργήθηκε» με αυτόν τον τρόπο.
Όμως αυτό ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ τα βασικά ερωτήματα που έχω θέσει. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ το βασικό πρόβλημα-ερώτηση: 
Μέχρι ποιο σημείο θα παίζουμε με το DNA; Με δεδομένη την τάση μας για υπερβολή υπάρχει ένα όριο σε αυτά που επιχειρούμε; ή μήπως αυτή μας η τάση και η υπερφίαλη επιστήμη έχει ήδη ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου;

Η καταπληκτική Φύση

Περίπου είκοσι φυτά βαλμένα σε μία σειρά ανά είκοσι πόντους, χωρίς λίπασμα και με όχι και πολύ κανονικό πότισμα έβγαλαν αυτήν την εντυπωσιακή ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών σπόρων.
Αν διαβάσετε σε κάποια από τις αναρτήσεις μου τον όσο «συνειδητή φαντασία της φύσης» τότε θα ξέρετε περίπου τι εννοώ.