Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

25 Φεβρουαρίου 2018

Πως αλλιώς να το κάνουμε πιο λιανά για την Μακεδονία;

Μόλις μου έστειλαν την εικόνα που θα δείτε παρακάτω. Δεν ξέρω την πηγή της αλλά είναι πολύ καλή. Κυριολεκτικά είναι αυτό που λέμε «μία εικόνα χίλιες λέξεις».
Με αυτήν είναι απολύτως σαφές το «πόσο στημένο είναι το παιχνίδι» για την Μακεδονία.
Το δεύτερο απολύτως σαφές εκτός από την χοντροπετσιά των πολιτικών είναι και το πόση ανοησία δέρνει τον κόσμο. Του χρόνου θα δείτε χιλιάδες οπαδούς να υπερασπίζονται κατά την προεκλογική περίοδο τον ΣΥΡΙΖΑ και να διαφημίζουν τα όσα καλά έκανε στην χώρα μας κουνώντας τα κοματικά τους σημαιάκια.
Αυτό το δεύτερο βέβαια δεν είναι παρά η θλιβερή επανάληψη όσων έκαναν οι οπαδοί των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κλπ που επίσης ψηφίζουν μανιωδώς τους παντός είδους νεκροθάφτες του Ελλαντιστάν. Να σας θυμίσω εκείνον τον ανόητο από την Κρήτη που είπε για τον Ανδρέα Παπανδρέου: «εμείς θα τον ψηφίζουμε μέχρι να μάθει να κυβερνάει»!!!!
Δεν είχε άδικο εκείνος που είπε ότι οι χειρότεροι εχθροί της Ελλάδας είναι οι Έλληνες…