Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

18 Νοεμβρίου 2013

Έλληνες εναντίον Ελλήνων

Έ ρε τουρκοκρατία που μας χρειάζεται…
Έχουμε μία παράξενη ικανότητα σαν λαός.
Η ιστορία μας είναι γεμάτη από προδοσίες, εμφύλιο πόλεμο και αλληλοσφαγή. Δεν χρειάζονται ούτε οι σιωνιστές, ούτε όποιοι άλλοι κρυφοί ή φανεροί εχθροί για να καταστραφούμε. Αν δεν το πιστεύετε ορίστε μερικά παραδείγματα:
1) Ο τρωικός πόλεμος δεν μπορεί παρά να είναι πόλεμος μεταξύ Ελλήνων. Οι Τρώες είχαν την ίδια γλώσσα, τα ίδια όπλα, τις ίδιες πολιτιστικές συνήθειες, την ίδια θρησκεία. Δεν μπορεί παρά να ανήκαν και στην ίδια φυλή.
2) Όταν η Ρώμη βρισκόταν ακόμα στα σπάργανα και κατάτρωγε σιγά-σιγά τις ελληνικές περιοχές στην Μεγάλη Ελλάδα, Αθηναίοι και Σπαρτιάτες πολεμούσαν στις Συρακούσες. Οι Έλληνες αλληλοκαταστρέφονταν επιτρέποντας στους Ρωμαίους να δυναμώσουν και τελικά να καταλάβουν την κυρίως Ελλάδα.
3) Πριν πέσει η Πόλη στα χέρια των Τούρκων, οι «ιεράρχες» τσακώνονταν αν ήταν καλύτερα να είμαστε με τους Δυτικούς ή με τους Τούρκους.
5) Στην διάρκεια της επανάστασης του 1821 καταφέραμε και κάναμε δύο εμφύλιους πολέμους.
6) Μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, αντί να αρχίσουμε την ανοικοδόμηση της χώρας και να διεκδικήσουμε δυναμικά σαν νικητές διάφορες περιοχές με ελληνικούς πληθυσμούς, αρχίσαμε έναν τετραετή εμφύλιο πόλεμο, που τον πληρώνουμε ακόμα.
Δείτε αυτό το βίντεο, παραγωγή του http://asymbibastoi.blogspot.gr/.
Δείξτε το και σε όσους περισσότερους από τους φίλους και γνωστούς σας μπορείτε.
Δείτε το μήπως και καταλάβετε την Μ@@@@@@Α που μας δέρνει.
Δείτε το γιατί παντού βλέπω δεξιούς και αριστερούς, δημοκράτες και φασίστες, ολυμπιακούς και παναθηναϊκούς, χριστιανούς και δωδεκαθεϊστές, ανωχωρίτες και κατωχωρίτες, αλλά τελικά σκέτους Έλληνες δεν βλέπω.
Έ ρε τουρκοκρατία που μας χρειάζεται…