Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

23 Ιουλίου 2018

Απόσχιση Κρήτης [μια τελική εξήγηση]

Κάπου κάπου συμβαίνουν διάφορα περίεργα που σχετίζονται με μια «ανύπαρκτη» κίνηση για αυτονόμηση της Κρήτης.
Κρητικές σημαίες πουλιούνται στο διαδίκτυο, εμφανίζονται κρητικά ευρώ, μπλουζάκια, και χάρτες που παρουσιάζουν την Ελλάδα χωρίς την Κρήτη, βίντεο «για παιδιά» που εμφανίζουν την Κρήτη σαν ανεξάρτητο κράτος κλπ.
Για να κάνω και λίγη αυτο-διαφήμιση στην σειρά αναρτήσεων «Απόσχιση Κρήτης» μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία, τουλάχιστον όσα υπέπεσαν στην αντίληψή μου.
Επιστρέφοντας στο θέμα μας, τελευταία αναζωπυρώνεται η υπόθεση του αγωγού που θα μεταφέρει αέριο από Ισραήλ, Μέση Ανατολή, τους τουρκικούς αγωγούς που θα διασυνδεθούν στην Ήπειρο, την Κύπρο, την Λιβύη, την Αίγυπτο και φυσικά τα δικά μας κοιτάσματα που βρίσκονται νότια της Γαύδου,  καθώς και τα κοιτάσματα που βρίσκονται στην Ήπειρο [η ΕΕ ΠΙΕΖΕΙ ήδη για διευθέτηση συνόρων με την Αλβανία].
Δείτε στον χάρτη και θα καταλάβετε το οικονομικό παιχνίδι στην ανατολική Μεσόγειο:
1] Η Λιβύη είναι -εδώ και χρόνια- διαλυμένη μετά την επέμβαση των Αμερικανών. Τοπικοί φύλαρχοι πολεμούν μεταξύ τους και με το κράτος-μαριονέτα, οπότε το εμπόριο πετρελαίου και λαθρομεταναστών ανθεί.
2] Η Αίγυπτος έχει αντι-ισλαμικό καθεστώς και η «δημοκρατία» της κυβερνιέται από υψηλόβαθμο στρατιωτικό. Αν «δεν κάτσει καλά» θα δείτε ότι ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ θα αρχίσουν και πάλι οι τρομοκρατικές επιθέσεις από ισλαμιστές.
3] Η Συρία και οι χώρες της Μέσης Ανατολής «είναι στο τσεπάκι» των δυτικών πολυεθνικών εταιρειών μετά από τις εισβολές «δημοκρατίας» των ΗΠΑ. Εξαίρεση ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ το Ιράν, για το οποίο μάλλον πολύ γρήγορα θα δείτε ειδήσεις περί «εξοπλισμού της αντιπολίτευσης». Έτσι λέγεται στην πολιτικά ορθή γλώσσα των Δυτικών η αποσταθεροποίηση ενός κράτους από πληρωμένες «ανταρτικές» ομάδες.
4] Η Κύπρος είναι κομμένη στα δύο [ελέω Άγγλων, ΝΑΤΟ, Αμερικανών και ΕΕ] και αν πάει να κουνηθεί θα δείτε ξαφνικά έναν τρίτο Αττίλα.
5] Το Ελλαδιστάν έχει ξεπουλήσει τα πάντα για τον επόμενο αιώνα τουλάχιστον. Πιθανόν η Γαύδος να αγοραστεί από κάποια πολυεθνική «που θα σέβεται το περιβάλλον» [Απόσχιση Κρήτης [Ποιος θα αγοράσει την Γαύδο;]].
Η Κρήτη ΙΣΩΣ να γίνει ανεξάρτητη ή αυτόνομη, ενώ η Ήπειρος πάει για ξεπούλημα στους Αλβανούς με την ίδια μέθοδο που ακολουθήθηκε και με την Μακεδονία.
Έτσι με τον αγωγό στην Ελλάδα «σπασμένο» σε τρία ή και τέσσερα κομμάτια μας αφαιρούν οποιοδήποτε «διαπραγματευτικό χαρτί» για περισσότερες χρηματικές ή άλλες διεκδικήσεις, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ βρισκόταν ποτέ κάποιος πολιτικός που θα ενδιαφερόταν για το εθνικό μας συμφέρον.
6] Η Τουρκία δεν αποτελεί πρόβλημα, αφού είναι η αγαπημένη χώρα των Γερμανών, των Άγγλων, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
Γερμανοί αξιωματικοί οργάνωσαν την κεμαλική «δημοκρατία» και σχεδίασαν την εξολόθρευση των Ελλήνων του Πόντου και της Ιωνίας.
Η Τουρκία αποτελεί το «αγκάθι» στην κοιλιά της ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ρώσικης αρκούδας, ενώ από το 1922 και μετά διοικείται σχεδόν αποκλειστικά από τον αμερικανόθρεπτο στρατό με δημοκρατικές κυβερνήσεις-μαριονέτες.
Γενικό συμπέρασμα:
Αν λοιπόν δείτε λίγο προσεκτικά τον χάρτη θα καταλάβετε πολλά για τον λόγο που συμβαίνουν όλα αυτά τα ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ γεγονότα στην περιοχή μας.
Και τώρα να μην σας ταλαιπωρώ άλλο. Μπείτε στο φέισμπουκ, στο ίνσταγκραμ κλπ για να διαβάσετε πιο σοβαρά θέματα και για να κάνετε λάικ στις «θεές» του ντόπιου και διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος.