Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

28 Ιανουαρίου 2011

Υπόγειος πλούτος και ελληνική βλακεία


Στην μπανανία του Ελαντιστάν υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ακόμα ότι δεν έχουμε ορυκτό πλούτο ή τουλάχιστον δεν έχουμε «πολύ» ορυκτό πλούτο. Η βλακώδης αντίρρηση είναι ότι αν είχαμε δεν μας εμποδίζει κανείς να τον εξάγουμε. Επομένως ΔΕΝ έχουμε!
Πρόκειται για χαρακτηριστικό δείγμα καθοδηγημένης σκέψης. Νομίζουν ότι σκέφτονται ελεύθερα και αυτόνομα.
Φυσικά ούτε οι «νεοανακαλυφθείσες» ΑΟΖ (αποκλειστικές οικονομικές ζώνες), ούτε τα απανωτά δημοσιεύματα του τελευταίου καιρού, ούτε οι επιστημονικές αναφορές, ούτε και το βίντεο του Καραμανλή που μιλάει για ουράνιο και για ορυκτό πλούτο από την δεκαετία του 70 πρόκειται να τους πείσει για το αντίθετο.


Φασιστο-εθνικιστές Έλληνες


Δείτε την Νορβηγική Βασιλική Φρουρά σε κάποια παράσταση.
Ναι είναι η στρατιωτική ορχήστρα των Νορβηγών που:
-Έχουν χρέος το 143% του ΑΕΠ τους, δηλαδή 548.100.000.000 ευρώ (τώρα θα είναι μεγαλύτερο).
-Έχουν να εμπλακούν σε πόλεμο από το 1814, με εξαίρεση κάτι αψιμαχίες επί Χίτλερ.
-ΔΕΝ έχουν Αλβανούς, Σκοπιανούς, Βούλγαρους και Τούρκους να διεκδικούν την μισή τους χώρα.
-Έχουν τους Σουηδούς για γείτονες.
-Έχουν 19 μήνες υποχρεωτική θητεία για άνδρες και (μερικές) γυναίκες.
-Συμμετέχουν στην κατασκευή των πολεμικών αεροπλάνων που χρησιμοποιούν.
-Έχουν πολύ καλή κοινωνική πολιτική και ο κόσμος δεν κάθεται σε ουρές για να εξυπηρετηθεί.
-Έχουν δημοκρατικό πολίτευμα.
Ενώ εμείς εδώ οι φασίστες και εθνικιστές Έλληνες, που διατηρούμε φασιστικό και επεκτατικό στρατό, έχουμε κάποιες άθλιες ορχήστρες, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ, που παίζουν κάνα δύο εμβατήρια στην παρέλαση, και που σίγουρα θα τις καταργήσουμε και αυτές μαζί με τις παρελάσεις.
Δείτε την διαφορά των δύο στρατών και λυπηθείτε ΤΩΡΑ. Γιατί σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχει λόγος να λυπάστε για τίποτε. Όσοι δεν θα είστε Αλβανοί, Σκοπιανοί, Τούρκοι ή Βούλγαροι υπήκοοι θα ζείτε σε ένα αγγλόφωνο-πολύφωνο κρατίδιο που μάλλον θα λέγεται Πρώην Ελληνική Δημοκρατία της Πελοποννήσου.
Όχι δηλαδή ότι σκάτε οι περισσότεροι...