Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

10 Μαρτίου 2018

Οι καλύτεροι υποστηρικτές της παγκόσμιας εκμετάλλευσης είσαστε εσείς οι ίδιοι

Δεκαετίες τώρα υποφέρουμε από τις παρεμβάσεις των «φίλων και συμμάχων» μας.
Η εθνική καταστροφή του 1922 οφείλεται σε μία τέτοια παρέμβαση.
Ο εμφύλιος που κόστισε [και συνεχίζει να κοστίζει] στην Ελλάδα περισσότερο από ότι ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος και η γερμανική κατοχή οφείλεται στην παρέμβαση των Άγγλων και των Ρώσων.
Η εθνική καταστροφή της Κύπρου οφείλεται στην παρέμβαση αμερικανών και άγγλων.
Σήμερα η ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ νέα εθνική καταστροφή οφείλεται και πάλι στην παρέμβαση Γερμανών και Αμερικάνων.
Οι παρεμβάσεις αυτές [και στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την υδρόγειο] γίνονται κυρίως για την εκμετάλλευση των «στρατηγικών» κοιτασμάτων και για ενίσχυση της στρατιωτικής ισχύος των «μεγάλων δυνάμεων».
Ένας ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ βοηθός σε αυτές τις απάνθρωπες και καπιταλιστικές τακτικές είναι και οι κοινοί θνητοί. Απληροφόρητες μάζες/κοπάδια/όχλοι, αγόμενες και φερόμενες από τα ΜΜΕ και τις πολιτικές, θρησκευτικές και ανθρωπιστικές «ιδεολογίες» στηρίζουν άμεσα τα «στρατιωτικο-πολιτικά γεράκια» αυτής της καταραμένης εποχής.
Φυσικά εσείς δεν ανήκετε σε αυτήν την απληροφόρητη μάζα…