Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

13 Αυγούστου 2018

Θεωρίες συνομωσίας [ανθρώπινη βλακεία]

Το ότι υπάρχουν συνομωσίες είναι ένα γεγονός.
Το ότι υπάρχουν θεωρίες συνομωσίας είναι ένα άλλο γεγονός.
Το ότι υπάρχουν ηλίθιοι άνθρωποι είναι το τρίτο γεγονός που έχει άμεση σχέση με το θέμα «θεωρίες συνομωσίας».
Ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων σήμερα είναι όχι απλά αδαές αλλά τελειωτικά ηλίθιο. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άσχετοι σε οτιδήποτε. Ξέρουν μόνο να είναι καταναλωτές. Αυτό που ονομάζω στις αναρτήσεις μου πρόβατα-ψηφοφόρους-καταναλωτές.
Η κενότητα που δείχνουν προς κάθε κατεύθυνση είναι καταπληκτική.
Αυτού του είδους οι άνθρωποι είναι εκείνοι που έχουν δώσει στις θεωρίες συνομωσίας το κακό τους όνομα! Είναι έτοιμοι να πιστέψουν οποιαδήποτε βλακεία αφού δεν έχουν κάποια στοιχειώδη γνώση και λογική.
Το σημερινό παράδειγμα είναι για την Οργόνη.
Ο Ράιχ ήταν ένας σπουδαίος ψυχαναλυτής από τους σημαντικότερους μαθητές του Φρόιντ. Πριν πολλές πολλές δεκαετίες ανακάλυψε μία «μορφή παγκόσμιας ενέργειας». Την ονόμασε Οργόνη. Η οργόνη είναι μία «θαυματουργή» μορφή ενέργειας που θα μπορούσε να θεραπεύσει ακόμα και καρκίνο ΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. Το λιγότερο μπορεί να στηρίζει ενεργειακά τον οργανισμό ώστε να τον βοηθήσει να αυτοθεραπευτεί. Μπορεί να συλλεχτεί από το περιβάλλον και να διοχετευτεί κατάλληλα με πολύ απλά μέσα.
Ο Ράιχ καταδιώχθηκε από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων και τις οργανώσεις της κατεστημένης ψυχολογίας, τα βιβλία του ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ και ΚΑΗΚΑΝ, οι συσκευές του καταστράφηκαν, απαγορεύτηκε η χρήση της οργόνης για θεραπείες και ο ίδιος πέθανε στην φυλακή.
Όλο αυτό ΔΕΝ είναι μία θεωρία συνομωσίας. Ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να επιβεβαιώσει την ύπαρξή της στο σπίτι του δημιουργώντας έναν απλό οργονο-συσσωρευτή με λίγο πανί και συρματάκι κουζίνας. Σύντομα, σε μία δεύτερη ανάρτηση θα σας δώσω πολλές λεπτομέρειες για αυτό το σημαντικό ζήτημα.
Αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας δηλαδή τους ηλίθιους αδαείς.
ΦΥΣΙΚΑ η οργόνη θεωρείται από πολλούς «θεωρία συνομωσίας». Έχει την κοινή τύχη όλων των νέων ριζοσπαστικών ανακαλύψεων ΚΑΙ λόγω των προαναφερθέντων ηλιθίων. Ορίστε μία απόδειξη ηλιθίου ανθρώπου. Κάποιος έμαθε για την οργόνη και τις «θαυματουργές» δυνατότητές της. Και ανέβασε μία φωτογραφία για να την στηρίξει. Ρωτάει λοιπόν πως γίνεται ένα φυτό να τρέφεται από την άσφαλτο. Αφού δεν μπορεί να τρέφεται από την άσφαλτο  τότε ζει με οργόνη!
Ο τύπος δεν είχε δει ποτέ του ένα φυτό να σπάει την νεοστρωμένη άσφαλτο στους αγροτικούς δρόμους. Δεν ήξερε ότι ένα φυτό έχει ρίζες, οι οποίες καμιά φορά είναι μεγαλύτερες από το ίδιο το φυτό. Δεν ήξερε τίποτε. Και είναι ο καλύτερος  βοηθός εκείνων που θέλουν να κρατήσουν τον κόσμο στο σκοτάδι.