Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

21 Αυγούστου 2015

Η ντε φάκτο οθωμανική εισβολή

Και να που ξεκίνησε η νέα (μετά το 1453) οθωμανική εισβολή που θα διαλύσει την χώρα (αν δεν βάλει ο καλός θεούλης το χέρι του). Και μάλιστα έγινε αποδεκτή «ντε φάκτο» από την ελληνική(;) κυβέρνηση που έχει κατεβάσει τα παντελόνια στους Τούρκους. Ή, μάλλον, που δεν τα είχε ποτέ ανεβασμένα…
Έτσι στα «έγκριτα» ΜΜΕ με τους «μαχόμενους» δημοσιογράφους, ακούμε καθημερινά απόψεις για την απόβαση χιλιάδων μουσουλμάνων στα ταλαιπωρημένα νησιά μας.
Αλλά το ΜΟΝΟ που δεν ακούμε είναι κάποια διαμαρτυρία της ελληνικής κυβέρνησης προς την ΕΕ και την Τουρκία.
Η Τουρκία πλέον έχει ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ νομιμοποιηθεί να στέλνει στο Ελλαδιστάν δειλούς Σύρους (και όχι μόνο), που αντί να κάτσουν στην πατρίδα τους, και να αντιμετωπίσουν τους αμερικανόθρεφτους (όπως θα αποδειχθεί σε μερικά χρόνια) τζιχαντιστές, έρχονται και κάνουν φασαρία με κάθε θρασύτητα που τους επιτρέπει η γνώση ότι εδώ ΔΕΝ θα τους πυροβολήσουν μόλις κουνήσουν το χέρι τους.
Έτσι, η νέα αυτή μουσουλμανική εισβολή έχει γίνει κάτι σαν το δελτίο καιρού: όπως οι αέριες μάζες έρχονται και φεύγουν και υπάρχουν άνεμοι και θερμοκρασίες, έτσι κάθε μέρα μαθαίνουμε και πόσοι μπαίνουν στην Ελλάδα, χωρίς να σκάει ΚΑΝΕΝΑΣ για το τι θα γίνει στο τέλος.
Και με την βλακώδη κοσμοθεωρία που εφαρμόζει περιχαρής η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, είναι σίγουρο ότι αυτό που θα γίνει δεν θα αρέσει σε κανέναν. Εκτός ίσως από την κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου που θα βλέπει (πάλι περιχαρής) τους «αδύναμους» αγαπημένους της μετανάστες να καίνε και να σφάζουν υπό την καθοδήγηση κάποιου τούρκου ιμάμη.