Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

19 Μαρτίου 2012

Ο θάνατος της πατρίδας μου 7

Και ενώ:
Η χώρα μας καταστρέφεται…
Οι τράπεζες και οι «επενδυτές» μας κατακλέβουν…
Ο κόσμος πεινάει και αρχίζει να ψάχνει στα σκουπίδια…
Έχουμε ηλίθια, ανεγκέφαλα ανθρωπάρια, τους οποίους το Σύστημα βαφτίζει φιλάθλους, και οι οποίοι καταστρέφουν και καίνε την περιουσία την δική μου, την δική σας και γενικά του πολύπαθου ελληνικού κράτους.
Όλοι αυτοί οι ηλίθιοι θα έκαναν καλύτερη δουλειά αν διαμαρτύρονταν για την ανεργία και τους μισθούς πείνας.
Αλλά όχι! Προτιμάνε να σκοτώνονται «για την ομαδάρα τους».
Η λύση όμως είναι τόσο απλή: έγιναν επεισόδια σε έναν αγώνα; Η άμεση ποινή είναι η διάλυση ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ομάδων.
Βέβαια οι φασίστες που έχουν πιάσει τις καρέκλες (αυτοί είναι οι φασίστες κορόιδα ψηφοφόροι και όχι ο Άδωνις που πουλάει βιβλία), όχι μόνο δεν κάνουν τίποτε, αλλά συντηρούν επιπλέον (με δικά μας χρήματα) τις πολυέξοδες και υπερχρεωμένες ποδοσφαιρικές «εταιρίες».
Βλέπετε οι ηλίθιοι «φίλαθλοι» βολεύουν πολύ το όλο Σύστημα: μερικοί τρώνε καλά και οι δημοσιογράφοι μπορούν να δείχνουν την επί πληρωμή αγανάκτησή τους στα πολυπαράθυρα της ελεεινής πλέον τηλεόρασης.
Προφανώς θα πρέπει να πάω να ζητήσω την τουρκική υπηκοότητα.
Έτσι δεν θα με νοιάζει τι συμβαίνει στο πτώμα της κάποτε Ελλάδας και νυν Eladistan.