Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

14 Νοεμβρίου 2015

Η Ευρωπαϊκή «11η Σεπτεμβρίου»

Μια παροιμία λέει: Δεν χρειάζεται να πιεις όλο το βαρέλι για να καταλάβεις ότι το κρασί ξίνισε!
Έτσι δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι «κάτι βρωμάει» στην όλη υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι.
Λένε ότι σε κάθε έγκλημα για να βρεις τον ένοχο πρέπει να βρεις ποιος ωφελείται από αυτό. Και ο τελευταίος που ωφελείται είναι η ΙΣΙΣ.
Τώρα -λόγω της συγκεκριμένης επίθεσης- η Ευρώπη θα κόψει και άλλο τα πολιτικά και όποια άλλα ανθρώπινα δικαιώματα απέμειναν, οι ευρωπαίοι θα ξεχάσουν την άσχημη οικονομική τους κατάσταση, θα πάψουν τις διαμαρτυρίες, θα δοθούν απίστευτα ποσά χρημάτων σε εξοπλισμούς και όλοι μαζί θα εισβάλουμε στην κακή Συρία για να καθαρίσουμε τους κακούς τζιχαντιστές (και μαζί τον κακό Άσαντ επ΄ ευκαιρία) και μετά θα αναλάβουν το έργο της ανοικοδόμησης και της τήρησης της τάξης (και της διακίνησης ναρκωτικών και πετρελαίου) οι καλές πολυεθνικές, όπως στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στην Λιβύη και αλλού. Και έτσι θα αυξηθούν οι οικονομικοί δείκτες, θα ανέβει και πάλι το χρηματιστήριο και όλοι οι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ πολίτες στην «πολιτισμένη» Ευρώπη θα αισθάνονται δικαιωμένοι  και «ασφαλείς» και ευτυχείς που είναι «πολιτισμένοι» και θα συνεχίσουν να πληρώνουν με χρήμα και αίμα τον ΑΕΝΑΟ αγώνα «κατά της τρομοκρατίας».
Σαν τους Αμερικανούς ένα πράγμα…

Η τρομερή σφαγή της Ευρώπης

Δεν χρειάζεστε από εμένα κανενός είδους ενημέρωση για το γεγονός που ταρακούνησε την Γαλλία. Αυτό είναι εργολαβική δουλειά των ΜΜΕ και θα την κάνουν πολύ καλά. Θα φροντίσουν:
-να την μεγαλοποιήσουν όσο γίνεται
-θα χρησιμοποιήσουν τις ζοφερότερες εικόνες
-θα κάνουν τις μελανότερες περιγραφές
-θα συναγωνιστούν μεταξύ τους για το ποιος θα ρίξει το περισσότερο κλάμα
Εμένα η δουλειά μου είναι άλλη.
Το άρθρο γράφτηκε εξαιτίας αυτού που ανάρτησε μια φίλη. Έγραψε:
Δυστυχώς η Ευρώπη δεν άλλαξε σήμερα….
Άλλαξε απ’ όταν υψώθηκαν οι φράχτες και απ’ όταν άρχισε η Μεσόγειος να ξεβράζει νεκρά μωρά! Απλά απόψε μας ανακοινώθηκε και «επίσημα».

Όπως και αυτή έτσι και εσείς ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ. Ονειρεύεστε έναν «όμορφο κόσμο ηθικό αγγελικά πλασμένο» και τα ΜΜΕ θα φροντίσουν να μην ξυπνήσετε ΠΟΤΕ. Εξάλλου και οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι κοιμούνται και αυτοί όρθιοι, διαφορετικά δεν θα έκαναν όσα κάνουν.
Έτσι λοιπόν θα μπω απευθείας στο θέμα.
Εδώ και πέντε αιώνες η «πολιτισμένη» Δύση στήριζε την ευημερία της στην τρομερή οικονομική αφαίμαξη, τις σφαγές και τις πολιτικές ίντριγκες εις βάρος των χωρών της Αφρικής και της Ασίας.
Εδώ και πέντε αιώνες η «πολιτισμένη» Δύση στήριζε την ευημερία της στις αποικίες και τους ντόπιους σκλάβους.
Εδώ και πέντε αιώνες η «πολιτισμένη» Δύση ξεκλήρισε φυλές και κατέστρεψε πολιτισμούς, όπως αυτόν του Βυζαντίου για παράδειγμα.
Όταν η «πολιτισμένη» Δύση αναγκάστηκε να αφήσει ελεύθερους τους σκλάβους της τους υποδούλωσε σε ντόπιους δικτάτορες που στήριξε η ίδια, ώστε να συνεχίσει την αφαίμαξη.
Όταν Ρώσοι και Κινέζοι άρχισαν να απαιτούν μερίδιο στην εκμετάλλευση, σε συνεργασία με τους αμερικανούς ή «πολιτισμένη» Δύση φρόντισε τις τελευταίες δεκαετίες να αποσταθεροποιήσει τις μουσουλμανικές χώρες της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.
Φρόντισε να καταστραφεί κάθε κρατική δομή για να αναλάβουν οι τράπεζες και οι πολυεθνικές της την οικονομική ζωή των υπανάπτυκτων μουσουλμάνων.
Φρόντισε να υποθάλπει κάθε είδους «αντιπολίτευση» και να παρεμβαίνει κάθε φορά που την βόλευε. Αν παρατήσετε λίγο τα like στο Facebook και τα μηνύματα στα κινητά και ψάξετε θα βρείτε ενδιαφέροντα πράγματα:
1: Η Δύση έριξε τον Καντάφι στην Λιβύη με την δικαιολογία ότι υποθάλπει τρομοκράτες. Η πραγματική αιτία ήταν τα πετρέλαια.
2! Τον Μοχάμεντ Ρεζά Παχλαβί, τον σάχη του Ιράν, τον ανέβασαν οι δυτικοί στην εξουσία δύο φορές με πραξικόπημα.
3: Οι δυτικοί στήριξαν τον Χομεϊνί, ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, για να συνεχίσουν να έχουν λόγο στο Ιράν.
4: Η Δύση ανέβασε τον Σαντάμ Χουσεΐν στην εξουσία στο Ιράκ. Μερικοί μάλιστα ισχυρίζονται ότι ήταν έμμισθος πράκτορας των Αμερικανών.
5: Η Δύση στήριξε απροκάλυπτα τον Σαντάμ Χουσεΐν όταν εισέβαλε στο Ιράν για να πάρει την πετρελαιοφόρο περιοχή του Κουζεστάν. Και τον στήριξε σε αυτήν την παράνομη εισβολή γιατί ο φανατικός μουσουλμάνος Χομεϊνί είχε πια ξεφύγει από τον έλεγχό της.
6: Η Δύση εισέβαλλε στο Ιράκ κατηγορώντας τον Σαντάμ ότι είχε όπλα μαζικής καταστροφής, τα οποία ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ.
7: Η Δύση (μαζί με την Ρωσία φυσικά) κατέστρεψε το Αφγανιστάν και έδωσε λόγο ύπαρξης στους Τζιχαντιστές.
8: Η Δύση ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στην Συρία δίνοντάς της όπλα!!!
9: Η Δύση στήριξε πολιτικά και οικονομικά την ΙΣΙΣ επειδή την θεωρούσαν σαν αντιπολίτευση του κακού Άσαντ.
Θα μπορούσα να γράψω ατελείωτες σελίδες με παραδείγματα και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ στα ΜΜΕ με τους «έγκριτους» δημοσιογράφους και άλλους «ειδικούς».
Οπότε αγαπητή φίλη και αγαπητοί φίλοι ξυπνήστε και παρατήστε τις «καλές προθέσεις». Η Ευρώπη δεν άλλαξε όταν έβαλε τα συρματοπλέγματα στον Έβρο. Ούτε όταν άρχισαν να πνίγονται τα μωρά στο Αιγαίο.
ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΤΕ
.