Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

1 Απριλίου 2019

Καταστροφικός πολιτισμός και θανατηφόρα είδωλα

Στις περισσότερες αναρτήσεις ασχολούμαι με τον διαστρεβλωμένο μας ψυχισμό, ο οποίος είναι και η μοναδική αιτία για όλη αυτήν την δυστυχία και την μιζέρια που πλακώνει τον πλανήτη.
Όπως φαίνεται όμως δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά και τελικά επαναλαμβάνομαι συνέχεια, με αποτέλεσμα να «χάνω πελάτες»! Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τέτοια θέματα είναι ελάχιστοι και αν κατά λάθος κάποιος ενδιαφερθεί πολύ γρήγορα θα βαρεθεί, επειδή θέλει να διαβάζει πάντα «κάτι νέο».
Για αυτό κάνω μία τελευταία ανάρτηση σχετικά με την θανατηφόρο επίδραση των νέων καλλιτεχνών στην ελπίδα του ανθρώπινου είδους: την νεολαία.
Αιτία ο θάνατος σε συμπλοκή ενός ακόμα ράπερ στις ΗΠΑ και οι δακρύβρεκτες αρλούμπες που εκτοξεύουν οι διάφορες «προσωπικότητες».