Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

5 Μαρτίου 2020

Η σιωπηλή σφαγή [συνέχεια]

Κάτω από το κείμενο θα βρείτε δύο συνδέσμους για δύο βιβλία. Κατεβάστε τα και διαβάστε τα με προσοχή. Είναι τεράστια, αλλά έχουν πολλές εικόνες και κυρίως περιγράφουν τις διάφορες λειτουργίες του οργανισμού μας. Είναι δύσκολο να εφαρμοστούν, αφού ουσιαστικά απαιτείται μία ομάδα από γιατρό, μικροβιολόγο, ακτινολόγο, φαρμακοποιό και ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ προμήθειας διαφόρων ουσιών.
Το ηλεκτρονικό μηχάνημα που υπάρχει στο πρώτο βιβλίο [πάμφθηνο και εύκολο στην κατασκευή] σκοτώνει μικρόβια και ιούς που κυκλοφορούν στο σώμα μας. Το έχω δοκιμάσει σε αυτόν τον τομέα και έχει καλή απόδοση. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να «εμπιστευθείτε» την αξιοπιστία μου, αφού ούτε πουλάω τίποτε ούτε και ψάχνω για κλικ.
Κατεβάστε τα βιβλία, διαβάστε τα και αποκτήστε την δική σας εμπειρία επάνω σε αυτά. Ίσως μερικούς να σας σώσουν [κυριολεκτικά] από δύσκολες καταστάσεις.

Η θεραπεία για όλες τις ασθένειες
https://drive.google.com/file/d/1L6fWjpnqt2APhrLhPf6__fd1xVBGsAew/view?usp=sharing

Η θεραπεία όλων των προχωρημένων καρκίνων
https://drive.google.com/file/d/1cgP1M02md0N9SfHpQb0NVRStAtD3gT1G/view?usp=sharing