Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

6 Αυγούστου 2014

Πού είναι το «αντιρατσιστικό» chain-letter;

Είχα παρατηρήσει ότι κάθε φορά που γινόταν κάποια φασαρία στο Ισραήλ, κυκλοφορούσε ταυτόχρονα και ένα chain-letter για να μην ξεχάσουμε τους κακούς ναζί, το Άουσβιτς και τα αθώα θύματα των ρατσιστών.
Ποιά;
Μα αυτούς, τους πολιτισμένους, τίμιους, αθώους και άκακους Εβραίους, οι οποίοι τόσο άδικα υπέφεραν τα πάνδεινα στα χέρια των Γερμανών.
Σκέφτηκα όμως ότι είναι λογικό να μην εμφανιστεί και πάλι άλλο γράμμα, γιατί θα έφερνε το αντίθετο αποτέλεσμα μετά τα άγρια γεγονότα που συμβαίνουν.
Οι εβραίοι μπορεί να είναι καθάρματα, αλλά είναι έξυπνοι. Ξέρουν ότι σε λίγο καιρό το θέμα θα ξεχαστεί, όπως ξεχάστηκε και η Σάμπρα και Σατίλα. Και αν δεν ξέρετε τι είναι αυτό, αντί να καθόσαστε στο facebook και να κάνετε like στις μπούρδες που γράφονται για τους τραγουδιστές και τις τηλεπερσόνες, κάνετε μια έρευνα στο διαδίκτυο να διαβάσετε για άλλη μία σφαγή που μπήκε στο χρονοντούλαπο της αντιρατσιστικής ιστορίας.
Και επειδή στο Youtube μου κλείδωσαν το βίντεο (με την δικαιολογία ότι δεν έπρεπε να το δουν παιδιά!!!) ορίστε μία από τις εικόνες που είχε κυκλοφορήσει παλιά με θέμα την διαφορά των ναζί και των εβραίων.