Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

25 Φεβρουαρίου 2011

Δηλώνω ακραίος ρατσιστής. Ελάτε να με συλλάβετε

Διάβασα σήμερα την καταχώρηση του HELLAS-ORTHODOXY.
The Giorgos περνάει νομοσχέδιο, το οποίο ποινικοποιεί τον ρατσισμό. Φυσικά όλο το θέμα είναι να πνιγεί οποιαδήποτε αντίδραση για τους λαθρομετανάστες.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα επίμαχα σημεία. Αν θέλετε να διαμαρτυρηθείτε για αυτό μπορείτε να μπείτε στην σελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Δηλώνω (επειδή για πολλά χρόνια υφίσταμαι ως Έλληνας πολίτης απίστευτη ρατσιστική επίθεση κατά της ύπαρξής μου ως πολιτισμένου ανθρώπου) προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης ότι:
1) Είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. Είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. Είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.
2) Είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και αν μπορούσα θα πέταγα έξω από την χώρα ΟΛΟΥΣ τους λαθρομετανάστες, ακόμη και τους φουκαράδες που δουλεύουν σκληρά για να ζήσει η οικογένειά τους (γνωρίζω προσωπικά έναν τέτοιον).
3) Είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και αν μπορούσα θα πέταγα έξω από την χώρα ΟΛΟΥΣ τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες και λοιπούς ανώμαλους.
4) Είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και αν μπορούσα θα κρέμαγα στην πλατεία ΟΛΟΥΣ τους παιδεραστές.
5) Είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και αν μπορούσα θα κρέμαγα στην πλατεία ΟΛΟΥΣ τους συνδικαλιστές που τόσα χρόνια στηρίζουν αυτήν την σάπια κατάσταση.
6) Είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και αν μπορούσα θα κρέμαγα στην πλατεία ΟΛΟΥΣ όσους με οποιονδήποτε τρόπο κλέβουν την δημόσια περιουσία.
7) Είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και αν μπορούσα θα κρέμαγα στην πλατεία ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς, τους παρατρεχάμενούς τους και τους συγγενείς τους μέχρι 14ης γενεάς για να αποκλείσω το ενδεχόμενο να βγουν νέοι βρικόλακες για να πιουν το αίμα της πατρίδας μου.
Το μόνο υπερασπιστικό στοιχείο που έχω να παραθέσω στην μελλοντική μου δίκη από όλους τους παραπάνω «δημοκράτες» είναι ότι ακόμα και αν μου δινόταν η δύναμη να εκπληρώσω τα παραπάνω ΔΥΣΤΥΧΩΣ (και με θλίψη καρδίας) δεν θα το έκανα και αυτό επειδή:
-Έχουμε τους άρχοντες που μας αξίζουν, αφού ΕΜΕΙΣ τους εκλέξαμε.
-Η όλη κατάσταση (τοπική και παγκόσμιος) είναι το αποτέλεσμα της ηθικής σήψης, η οποία αργά αλλά σταθερά εξαφανίζει τους πολιτισμένους λαούς.
-Η όλη κατάσταση (τοπική και παγκόσμιος) είναι το αποτέλεσμα του φρικτού εγωισμού του διαστρεβλωμένου ανθρώπινου ψυχισμού, γιατί ακόμη και αυτή μου η επιθυμία για δικαιοσύνη (όπως την καταλαβαίνω εγώ) είναι απόδειξη αυτής της διαστρέβλωσης.
-Δεν θα έβρισκα ΣΩΣΤΟΥΣ ανθρώπους για να αντικαταστήσω όλους εκείνους που θα κρέμαγα.
-Θα αντιστεκόμουν στην επιθυμία μου να καθαρίσω την γη, γιατί ξέρω ότι αυτή είναι δουλειά ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ, και όταν αυτό το καθάρισμα ξεκινήσει «δεν θα μείνει ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ από αυτόν τον πολιτισμό των εχιδνών».
Περιμένω να με συλλάβετε.