Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

17 Μαΐου 2010

ΔΝΤ+Νέα Τάξη= όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος

Η Νέα Τάξη πραγμάτων ξεκίνησε από την ανάγκη των ΗΠΑ να κρατήσουν οικονομικά υπόδουλους τους άλλους λαούς. Αν δεν εκμεταλλεύεσαι κάποιον δεν μπορείς να συντηρείς το υψηλό βιοτικό σου επίπεδο. Ακριβώς το ίδιο κάνουμε (σε απείρως μικρότερη φυσικά κλίμακα) και εμείς όταν θα φωνάξουμε έναν «μάστορα» οικονομικό μετανάστη για να μας κάνει μία δουλειά χωρίς να πληρώσουμε ΙΚΑ. Λιγότερα έξοδα σημαίνουν δυνατότητα για περισσότερα έξοδα τελικά!
Φυσικά οι αμερικανοί με τις πολυεθνικές το παρατράβηξαν και έφτασαν τα πράγματα σε φρικιαστικά επίπεδα: χρησιμοποίησαν την οικονομία και την τεχνολογία για να υποδουλώσουν τους λαούς, δημιουργώντας τεχνητές οικονομικές κρίσεις, τεχνητούς πολέμους, τεχνητούς εμφύλιους, τεχνητές πανδημίες με ιούς φτιαγμένους στο εργαστήριο και άλλα τέτοια θεάρεστα.
Το έργο είναι απλό και παίζεται σε τρεις πράξεις:
1 Δωροδοκία κυβέρνησης (ή τα παίρνεις ή σε εξαφανίζουμε εσένα και την οικογένειά σου).
2 Δημιουργία εσωτερικών προβλημάτων ή και πραξικοπήματος από πουλημένα ανδρείκελα (εάν η κυβέρνηση δεν δωροδοκηθεί) από ειδικές ομάδες πρακτόρων για να ανατραπεί τελικά το καθεστώς.
3 Ωμή στρατιωτική εισβολή (με κάθε πιθανή ή απίθανη δικαιολογία) αν αποτύχουν τα προηγούμενα.

Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε σε κινηματογραφική μορφή. Πρόκειται για αποκαλύψεις κάποιου πρώην πράκτορα που δεν άντεξε τις τύψεις του και τα έβγαλε στην φόρα. Είναι δέκα βίντεο, αρκετά μεγάλης διάρκειας, αλλά πιστέψτε με αξίζει τον κόπο.

Και αν νομίζετε ότι αυτά δεν γίνονται σκεφτείτε το μια δεύτερη φορά. Γιατί το Σύστημα σας έχει μπουκώσει με επιλεγμένες πληροφορίες κάνοντάς σας να βλέπετε μόνο εκείνα που σας έμαθε σαν «αληθινά» και «λογικά».


Τα βίντεο αντέγραψα από: The NetWar Channel