Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

20 Μαρτίου 2015

Έ, όχι και μας παρακολουθούν!!!

Το ότι μας παρακολουθούν και μας καταγράφουν είναι γνωστό από χρόνια. Άλλωστε το αποκαλύπτουν ευθαρσώς στα κατασκοπευτικά κινηματογραφικά έργα, τα οποία ως γνήσιοι καταναλωτές κουτόχορτου τα θεωρείτε «τέχνη» και φαντασία.
Το Έχελον και δεκάδες άλλες μηχανές αναζήτησης που παρακολουθούν δισεκατομμύρια μηνύματα (γραπτά ή φωνητικά) ταυτόχρονα και ψάχνουν για λέξεις κλειδιά είναι πράγματα «γνωστά και στις κότες». Και τα στοιχεία τους γίνονται αντικείμενο εμπορίου στην «δημοκρατική καρδιά της υφηλίου» τις ΗΠΑ, με τεράστια ετήσια κέρδη.
Εξάλλου παλαιότερα είχα κάνει μία ανάρτηση για την ανόητη συνήθεια όλων να ανεβάζουν από μόνοι τους στο διαδίκτυο όλα τα προσωπικά τους στοιχεία, ακόμα και τις φωτογραφίες των παιδιών τους. Αλλά φυσικά προφανώς ασχολούμαι με θεωρίες συνομωσίας και τα πιστεύω αυτά.
Μόλις άνοιξα το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου και εμβρόντητος έπεσα επάνω σε ένα αποκαλυπτικό μήνυμα.
Κάποιος διαφημίζει ότι μπορεί για λίγα ευρώ να δώσει καταλόγους με ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα, φαξ, email, διεύθυνση ιστότοπου και άλλα στοιχεία των ιθαγενών στο Ελλάντα, σε όποιον ενδιαφερόμενο πληρώσει, έμπορο ή μη. Συνολικά αφορά κάπου 350.000 καταγεγραμμένα άτομα.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έφτασε και στην Ελλάδα ο αμερικάνικος πολιτισμός που σαν φιλοσοφία έχει το «τα πάντα πουλιούνται και αγοράζονται» (ακόμα και οι ψυχές σας).
Η απόδειξη στις παρακάτω εικόνες.