Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

18 Μαΐου 2017

Η παγκόσμια ιατρική απάτη

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δουλεύει καλά και σε βάθος χρόνου τα θύματά της, δηλαδή εμάς τα πρόβατα-καταναλωτές.
Αν πονάτε και πάτε να πάρετε κάποιο βότανο, όπως φασκόμηλο, μέντα, βαλεριάνα κλπ, θα πέσουν λυτοί και δεμένοι να σας αποτρέψουν επειδή είναι επικίνδυνο να παίρνετε μόνοι σας φυτικά σκευάσματα και μάλιστα χωρίς την συμβουλή του ειδικού. Και στην περίπτωση αυτή ειδικός είναι ο γιατρός σας.
Φυσικά, τα βότανα περιέχουν δραστικές ουσίες και αν το παρακάνετε μπορεί να πάθετε διάφορα ή να υπάρξει αλληλεπίδραση με το χημικό φάρμακο που παίρνετε.
Όμως τα χημικά φάρμακα των πολυεθνικών, τα οποία σας προκαλούν σίγουρες παρενέργειες, όχι μόνο επιτρέπεται να αγοράζονται χωρίς συνταγή και συμβουλή γιατρού, αλλά επιπλέον τα «μαγικά αποτελέσματά τους» διαφημίζονται και από την τηλεόραση.
Για να πειστείτε δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις πιθανές παρενέργειες σε οποιοδήποτε φάρμακο αγοράσετε. Τότε θα αρχίσετε να σκέφτεστε ότι είναι μάλλον υγιεινότερο να περιμένετε να περάσει η αρρώστια μόνη της.
Το τελευταίο κατόρθωμα της χημικής φαρμακολογία;
Ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι τα ευρέως διαφημιζόμενα αναλγητικά (ιβουπροφαίνη, δικλοφαινάκη, ναπροξένη, σελεκοξίμπη, ροφεκοξίμπη) αυξάνουν τον κίνδυνο εμφράγματος!!!
Για αυτό αρχίστε να σκέφτεστε δύο φορές πριν χαπακωθείτε με κάθε είδους δηλητήριο μόνο και μόνο για να πλουτίζουν οι πολυεθνικές.
Και παρακαλώ κατεβάστε από την σελίδα μου «Το νέο βιβλίο των πόνων του σώματος».
Με λίγη προσπάθεια θα αποφύγετε αρκετούς πόνους μόνο και μόνο επειδή θα κάνετε μερικές ασκήσεις και μασάζ-πιέσεις σε κατάλληλα σημεία.