Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

20 Μαρτίου 2018

Πιο ηλίθιοι πεθαίνουμε

Μπορώ πλέον να αποδώσω το Βραβείο ΣΟΗ [συμπαντικό όσκαρ ηλιθιότητας] στον περίφημο πολιτισμό τον οποίο δημιουργούμε με ταχείς ρυθμούς εδώ και δυο-τρεις αιώνες.
Μόλις σήμερα πήρα είδηση [φυσικά πολλά δεν παίρνω είδηση] την «Εκκλησία της ευθανασίας».
Η «εκκλησία», η οποία δηλώνει ότι είναι ΜΚΟ, δημιουργήθηκε το 1992 στις ΗΠΑ [πού αλλού;]. O Αιδεσιμότατος Chris Korda συναντήθηκε με έναν εξωγήινο από άλλες διαστάσεις, πληροφορήθηκε ότι η γη δεν πάει καλά και αποφάσισε να την σώσει. Για περισσότερα ξεκινήστε από εδώ [Church of Euthanasia].
Ως γνωστόν στις ΗΠΑ μπορείς να φτιάξεις μία εκκλησία [παραδείγματος χάριν ΗΠΑ Εκκλησία άθεων έχει για θρησκεία της το μπέικον], να αυτοονομαστείς ιερέας και να αποκτήσεις πιστούς [και προφανώς και χρήμα], από τα δεκάδες εκατομμύρια καλοθρεμμένων ηλιθίων που συνωστίζονται στην παγκόσμια πρωτεύουσα της διαφθοράς και της βλακείας.
Η εκκλησία έχει σαν σύνθημά της το «Σώστε τον πλανήτη: αυτοκτονήστε»!!!!
Όλοι οι ευγενικοί, σοβαροί, έξυπνοι, φιλόζωοι, φυσιολάτρες, χορτοφάγοι και λοιποί πολιτισμένοι που αγαπούν πολύ την φύση και μισούν τους ανθρώπους, μπορούν να γίνουν μέλη της εκκλησίας όπου θα επιδοθούν στα εξής πολιτισμένα αθλήματα:
1] Αυτοκτονία
2] Έκτρωση
3] Κανιβαλισμό
4] Σοδομισμό
Ο φόνος και η αναγκαστική στείρωση [προς το παρόν τουλάχιστον] απαγορεύονται αφού η εκκλησία είναι εμφανώς δημοκρατική, κατά τα αμερικανικά πρότυπα!
Για σκεφτείτε το λίγο:
-Αν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φυσιολάτρες αρχίσουν τρώνε τους ήδη πεθαμένους, θα υπάρχει άφθονη τροφή, θα μειωθούν οι τιμές, τα αέρια του θερμοκηπίου [από τις αγελάδες] θα μειωθούν και ταυτόχρονα θα σωθούν και πολλά ζώα.
-Αν επικρατήσει η ομοφυλοφιλία [η οποία εξάλλου υποδηλώνει και ανώτερο πνευματικό και ηθικό επίπεδο], τότε αυτή η φρικτή, ανώμαλη και απεχθής πρακτική της ερωτικής συνεύρεσης ενός άνδρα και μίας γυναίκας θα σταματήσει [ή έστω θα περιοριστεί πολύ] οπότε θα υπάρχουν και λιγότερες γεννήσεις νέων καταστροφέων της φύσης.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ο ιδρυτής και τα μέλη της εκκλησίας δεν πάνε να δώσουν πρώτοι το καλό παράδειγμα. Πρέπει να πείσουν τους άλλους! Αυτοί πρέπει να ζήσουν για να σώσουν τον πλανήτη.
Με κάτι τέτοια ξυπνάει ο Τζένγκις Χαν μέσα μου [θα έλεγα ο Χίτλερ αλλά θα με κατηγορήσουν για χρυσαυγίτη] και αν έβρισκα ένα κουμπί που το πάτημά του θα εξολόθρευε άμεσα ολόκληρη [να μην μείνει ρουθούνι] την ανθρωπότητα ευχαρίστως θα το πίεζα.