Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

17 Ιουνίου 2018

Είδατε το ΚΚΕ;

Οι τρομεροί τύποι του ΚΚΕ εκτός από ξύλινη γλώσσα -που θυμίζει ΕΣΣΔ του 1917- έχουν και χωριάτικη κουτοπονηριά.
Στην ψηφοφορία για μομφή κατά της κυβέρνησης απείχαν! Είναι αυτό που λένε «με έναν σμπάρο δύο τρυγόνια». Και δεν αποκαλύφθηκαν τα πραγματικά τους σχέδια και έγινε αυτό που πάντα ονειρεύονταν.
Έτσι στήριξαν τον Τσίπρα δια της απουσίας τους. Όχι ότι αν ψήφιζαν υπέρ της πρότασης μομφής [δείχνοντας απεχθή καπιταλιστική εθνολατρεία] θα είχε καμία σημασία εφόσον οι 15 έδρες τους δεν θα έφερναν κάποιο αποτέλεσμα.
Είναι όμως διαφορετικό να βλέπεις «153 ΟΧΙ και 142 ΝΑΙ» και διαφορετικό να βλέπεις «153 ΟΧΙ και 127 ΝΑΙ». Στην δεύτερη περίπτωση «οι δυνάμεις της αντίδρασης» που ψηφίζουν κατά ενός «δημοκρατικού κόμματος» φαίνονται εμφανώς λιγότερες.
Από την άλλη μεριά δεν θα μπορούσαν να ψηφίσουν ΟΧΙ. Είναι γνωστό ότι -στο καταστατικό ίδρυσής του- το ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ. [δείτε την ανάρτηση Η Μακεδονία και το ΚΚΕ]
Και αν ψήφιζαν υπέρ του Τσίπρα τότε πώς θα μίλαγαν [στις επερχόμενες εκλογές] για πατριωτισμό, έθνος και άλλα τέτοια κουραφέξαλα ώστε οι χαχόλοι/πρόβατα/καταναλωτές του Ελλαντιστάν να το ξαναβάλουν στην Βουλή;
Όχι ότι οι Ελλαντιστανοί έχουν κάποια ιδιαίτερη μνήμη. Εξάλλου είναι γνωστό ότι δύσκολα θυμούνται κάτι πέρα από τα γκολ της Κυριακής και τα σήριαλ της Trash-TV [ελληνιστί σκουπιδο-τηλεόρασης].
Σταματάω όμως εδώ, ειδικά μετά τον τελευταίο χαρακτηρισμό [σκουπιδο-τηλεόραση], γιατί με βλέπω παρέα με τον Μπαρμπαρούση και τον Σώρρα στον εισαγγελέα. Και αυτοί έχουν μπικικίνια και πολιτική στήριξη. Εγώ όμως…

Ψηφίστε για την Μακεδονία και διαβάστε μία πρόβλεψη

Μόλις μου έστειλαν μία διεύθυνση όπου υπέγραψα σε μία «συγκέντρωση υπογραφών» για την Μακεδονία, επ’ ευκαιρία του ξεπουλήματος της υπόθεσης.
Μπορείτε να μπείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο [Δημοψήφισμα] για να υπογράψετε και εσείς σε αυτήν την χαμένη από χέρι [εδώ και εβδομήντα τόσα χρόνια] υπόθεση.
Και τώρα θα ήθελα να συνεισφέρω στο θέμα χρησιμοποιώντας τις μαντικές μου ικανότητες:
Ας υποθέσουμε ότι μαζεύονται 100 ή 500 ή 1000 χιλιάδες ή και παραπάνω υπογραφές και παραδίδονται στον Τσίπρα, στην ΕΕ, στο ΔΝΤ, στους αμερικάνους και όπου αλλού.
Τι θα συμβεί;
Κατά την γνώμη μου θα αρχίσουν όλοι να ανησυχούν για την άνοδο του εθνικισμού και του ναζισμού και της βολικότατης για το σύστημα Χρυσής Αυγής και κατ’ επέκτασιν για την άνοδο της ομοφοβίας και του ρατσισμού. Και ο Τσίπρας θα χρησιμοποιήσει τις υπογραφές για να δικαιολογήσει την πράξη του, η οποία εκτός των άλλων είναι εναντίον του απεχθούς εθνικισμού και υπέρ της συναδέλφωσης των λαών.

Δημοκρατικές δημοκρατικότητες

Δεν είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ κουφό;
Στα Σκόπια, τα οποία ωφελούνται ΠΛΗΡΩΣ από την νέα συμφωνία [σώζονται από την διάλυση, μπαίνουν στην ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ, κατοχυρώνουν ονομα, γλώσσα, εθνικότητα κλπ], όχι μόνο αντέδρασε άγρια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ επιπλέον έχει προκηρυχτεί δημοψήφισμα για το θέμα. Ο μόνος λόγος είναι το ότι πρέπει να σταματήσουν να λένε ότι τους ανήκει η ελληνική Μακεδονία.
Αντίθετα στο Ελλαδιστάν [δίνουμε ακόμα και ΑΟΖ στους Σκοπιανούς] δεν άνοιξε ρουθούνι και ΦΥΣΙΚΑ για δημοψήφισμα ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. Μόνο κάτι φασιστόμουτρα αντιδρούν με διαμαρτυρίες, πορείες και υπογραφές, αλλά δεν θα τους περάσει.