Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

30 Οκτωβρίου 2017

Η Μακεδονία και τα κόμματα

Δεν είναι μόνο οι κυβερνήσεις που μας ταΐζουν κουτόχορτο. Μας ταΐζουν και τα ελληνικά κόμματα που φιλοδοξούν να μας κυβερνήσουν.
Για παράδειγμα ο ποταμίσιος Θεοδωράκης, πριν γίνει πολύ-πολύ γνωστός, είχε κάνει μπόλικες δηλώσεις υπέρ των Σκοπιανών. Μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο με την φράση «Όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακάλυπτε "Μακεδόνες" στην Φλώρινα» και θα βρείτε πολλά στοιχεία και βίντεο.
Αν βαριέστε δείτε το δικό μου βίντεο στο τέλος της ανάρτησης.
Σήμερα λοιπόν ο «υπάλληλος του Μπόμπολα» πετάει κορώνες του στυλ «Ας τολμήσουν τα Σκόπια», παρά το γεγονός ότι τα στελέχη του λένε ότι ακόμα και Μακεδονία να ονομαστούν δεν τα ενδιαφέρει. Αυτό το δήλωσε ορθά κοφτά το μέλος του Ποταμιού και συγγραφέας Νίκος Δήμου στο TVSky [Σκόπια: Προβολή στο «Ποτάμι» και στις θέσεις του για το όνομα].
Συμφωνώ με τον Δήμου ότι χάσαμε το όνομα αλλά δεν συμφωνώ στο να αποδεχθούμε αυτό το γεγονός.
Όσο για το κουτόχορτο καλόν θα ήταν κάποια στιγμή να σταματήσετε την κατανάλωσή του. Ένας κανόνας στην διατροφή λέει ότι για να βρεις αν κάτι σε πειράζει θα πρέπει να σταματήσεις για τρεις μήνες να το τρως.
Έπειτα από αυτό το διάστημα αν φας και αισθανθείς άσχημα σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξαναφάς.
Γιατί δεν το δοκιμάζετε και εσείς;