Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

20 Μαΐου 2015

Στην χώρα των σανοφάγων

Τελικά ακόμα να πτωχεύσουμε, ακόμα να πεινάσουμε, ακόμα να μας βαρεθούν οι ευρωπαίοι και να μας διώξουν, ακόμα να μείνουμε από χρήμα, ακόμα κλπ, κλπ, κλπ
Και ας σκοτώνονται στην τηλεόραση  «ειδήμονες» σαν τον Πρετεντέρη, τον Πορτοσάλτε και άλλους σανοπώλες τους τελευταίους μήνες ότι «αύριο πρωί-πρωί καταστρεφόμαστε».
Και δεν φτάνει η τόση κατανάλωση πολιτικού και οικονομικού σανού. Για να αισθανθούν εθνικά υπερήφανοι οι κάτοικοι της πρώην Ελλάδας, πρώην Ελλαντιστάν και νυν Σανοφαγιστάν, περιμένουν να πάει στον τελικό μιας καπιταλιστικής -τύπου «άρτου και θεάματα»- διοργάνωσης, η «αθλητική» ομάδα -μιας ιδιωτικής κερδοσκοπικής εταιρείας- με τους μισούς παίκτες αλλοεθνείς.
Πρέπει με κάποιον τρόπο να μπω στο κύκλωμα πώλησης σανού. Έχει κονόμα.