Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

14 Απριλίου 2009

Σκοπιανοί επικοινώνησαν μέσω μέντιουμ με… τον Αλέξανδρο!!!

Η είδηση του Μήνα - Σκοπιανοί επικοινώνησαν μέσω μέντιουμ με… τον Αλέξανδρο!!!

Δεν το πιστεύετε; Και όμως η είδηση παίζει συνέχεια σήμερα στα δελτία ειδήσεων των Σκοπίων. Ο διάσημος ψευδο-ιστορικός Aleksandar Donski ( διάσημος για τις εκπληκτικά βιβλία του με θέματα όπως Η Βασίλισσα Elizabeth και 11 Αμερικάνοι πρόεδροι, μεταξύ των οποίων και ο George W. Bush ήταν… Μακεδόνες!!) συναντήθηκε με τον Stephen Hermann, Μέντιουμ από τις ΗΠΑ (τα μεγάλα μυαλά συναντήθηκαν όπως λένε!!) μπροστά στις κάμερες και το αποτέλεσμα ήταν όπως πάντα… άφθονο γέλιο!!!!
Ο Stephen Hermann εξομολογήθηκε μπροστά στην κάμερα πως βρίσκεται τελευταία σε καθημερινή επικοινωνία με τον Μέγα Αλέξανδρο, με τον οποίο ο Μέγας Αλέξανδρος μοιράστηκε ορισμένες από τις σκέψεις του. Ακόμα πάντως δεν μάθαμε αν ο Αλέξανδρος μιλούσε Αγγλικά ή ο Hermann επικοινώνησε μαζί του στα Σλαβικά!!!