Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

25 Σεπτεμβρίου 2016

Φτιάξτε κάρβουνο μόνοι σας

Εφόσον έχετε κάποιο κήπο και λίγο χρόνο, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας το δικό σας κάρβουνο. Το κόλπο είναι απλό. Μπορείτε μάλιστα να φτιάξετε μεγάλη ποσότητα ακόμα και για να πουλήσετε, αν βέβαια βρίσκεστε σε βολικό μέρος.
Δεν χρειάζεται να αγοράζετε ορυκτό κινέζικο κάρβουνο σε τουβλάκια ή εισαγόμενο «ελληνικό».
Αλλά το λιγότερο, θα μάθετε στα παιδιά σας ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα εκτός από τα σκουλαρίκια, τα τατουάζ, τα κινητά και τα τάμπλετ.

Στοίχημα για την τράπεζα Αττικής

Μετά τον τρομερό αγώνα του Τσίπρα για την δημοκρατία και την διαφάνεια (για αυτό δεν τον ψηφίσατε;), έχουμε μία από τα ίδια. Υπουργοί, στελέχη, επιχειρηματίες και τράπεζες έχουν δημιουργήσει μία δημοκρατικότατη νέα διαπλοκή, εκλεγμένη από τον λαό, για να φάνε και αυτοί κανένα φράγκο. Τι, μόνο η ΝΔ και το Πασοκ θα τρώνε;
Και όλοι μαζί αλληλοκατηγορούνται ποιος έφαγε τα περισσότερα: ο Σύριζα ή η ΝΔ και το Πασοκ; Και αφού οι «άλλοι» έφαγαν περισσότερα από αυτούς δεν δικαιούνται να φωνάζουν!
Και τώρα το στοίχημα.
Όπως έγινε και με το χρηματιστήριο πάτε στοίχημα ότι σε λίγο ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα θυμάται τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων που χάθηκαν στην μαύρη τρύπα της Άττικα;
Μην βάλετε γιατί θα χάσετε! ΗΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ…
Απλά θα σας βάλουν να τα πληρώσετε και αυτά.
Ά! Και μην ξεχάσετε να βγάλετε κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές το Ποτάμι ή κάποιο άλλο δημοκρατικό κώμα.
Να φάνε και αυτοί κάτι…