Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

14 Σεπτεμβρίου 2017

Μουσουλμανικός πολιτισμός

Οι κάθε είδους (και φύλου) υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να μας πείσουν ότι όποιος δεν αποδέχεται τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ μουσουλμάνους είναι φασίστας, απολίτιστος, χρυσαυγίτης κλπ. Μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα και άλλα τέτοια ξεκαρδιστικά την στιγμή που οι μουσουλμάνοι δεν εφαρμόζουν τίποτε άλλο εκτός από την στυγνή δικτατορία της θρησκείας τους.
Το πρόβλημα όμως δεν έγκειται ούτε στο αν κάποιος είναι μουσουλμάνος ούτε αν ήρθε λαθραία στο Ελλαδιστάν όπου ζει η υπό εξαφάνισιν φυλή των ΝΕΟ-ελλήνων.
Το πρόβλημα έγκειται στον τρόπο με τον οποίο έχουν διαπαιδαγωγηθεί ο συρφετός των εισαγόμενων μουσουλμάνων.
Αν βρείτε έναν πραγματικά πιστό μουσουλμάνο δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα μαζί του. Δεν πρόκειται να σας επιβάλλει τίποτε και μάλιστα με την βία. Διεξάγει την Τζιχάντ (ιερός πόλεμος κατά των απίστων) ΜΟΝΟ κατά του εαυτού του. Ο ίδιος του ο εαυτός είναι ο άπιστος που πρέπει να θανατώσει.
Αντίθετα, οι φανατικοί (πολύ βολικά) θεωρούν τους άλλους ανθρώπους άπιστους. Δεν βλέπουν την δικιά τους καμπούρα αλλά κατηγορούν σαν καμπούρηδες όσους δεν έχουν τις ίδιες πεποιθήσεις και είναι έτοιμοι να τους σφάξουν για να πάνε στον παράδεισο.
Ορίστε τρία εύγλωττα παραδείγματα του μουσουλμανικού πολιτισμού (έτσι όπως κατάντησε από τους φανατικούς):
1) Οι Ιρανοί απαιτούν την παραίτηση της αντιπροέδρου της, γιατί νόμισαν ότι έδωσε το χέρι της σε άνδρα πολιτικό. [Ζητούν από την Ιρανή αντιπρόεδρο να παραιτηθεί γιατί έδωσε το χέρι της σε άντρα]
2) Μουσουλμάνος αρνείται χειραψία στην υπουργό Μετανάστευσης της Νορβηγίας επειδή είναι γυναίκα. [Μουσουλμάνος αρνείται χειραψία στην υπουργό Μετανάστευσης της Νορβηγίας]
3) Μέχρι θανάτου χτύπησαν έναν χριστιανό συμμαθητή τους μουσουλμάνοι μαθητές σε ιδιωτικό σχολείο του Πακιστάν γιατί τους εξόργισε όταν ήπιε νερό από το ίδιο ποτήρι με έναν από αυτούς. [Μουσουλμάνοι έδειραν μέχρι θανάτου χριστιανό συμμαθητή τους γιατί ήπιε νερό από το ίδιο ποτήρι]
Φανταστείτε επομένως για το τι είναι ικανοί να κάνουν οι πειναλέοι, αγράμματοι και μία ζωή καταπιεσμένοι από τους ιμάμηδες μουσουλμάνοι, οι οποίοι έρχονται στην ΕΕ και στο Ελλαδιστάν, όπου οι αριστεριστές και οι ΜΚΟ της παγκοσμιοποίησης τους μαθαίνουν ότι ΠΡΑΚΤΙΚΑ δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε από την αστυνομία.