Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

1 Απριλίου 2018

Μεγάλες γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα

Διέρρευσε από υψηλά ιστάμενη πηγή ότι εχθές ο Τσίπρας συγκάλεσε έκτακτη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών. Τα κόμματα παραιτήθηκαν από οποιεσδήποτε μικροπολιτικές και κομματικές επιδιώξεις και σχηματίστηκε κυβέρνηση εθνικής ενότητας, η οποία αμέσως μετά έστειλε αυστηρά διαγγέλματα προς Ρωσία, ΕΕ, Τουρκία και ΗΠΑ.
Το γεγονός προκάλεσε παγκόσμια έκπληξη και οι συνέπειες ήταν κοσμοϊστορικές:
1] Η ΕΕ διέγραψε άμεσα όλο το χρέος ως επαχθές.
2] Οι ΗΠΑ μας δίνουν δωρεάν 100 νέα στελθ F35 και τελευταίας τεχνολογίας πυραύλους και άρματα μάχης.
3] Οι Γερμανοί μας χαρίζουν 10 υποβρύχια ως αποζημίωση εκείνων που έγερναν.
4] Οι ξένες εταιρείες χαρίζουν στο ελληνικό δημόσιο τις ελληνικές εταιρείες που έχουν αγοράσει για ένα κομμάτι ψωμί.
5] Οι Αλβανοί παραιτούνται από τις διεκδικήσεις τους για την υφαλοκρηπίδα και μας δίνουν την βόρειο Ήπειρο.
6] Οι Σκοπιανοί άλλαξαν μόνοι τους το όνομά τους σε Βαρντάσκα και άλλαξαν το σύνταγμά τους. Ταυτόχρονα μας παραχωρούν την περιοχή μέχρι και το Μοναστήρι.
7] Οι Βούλγαροι αναγνωρίζουν την ύπαρξη ελληνικής μειονότητας και της παρέχουν αυτονομία και δυνατότητα ένωσης με την Ελλάδα.
8] Οι Τούρκοι αναγνώρισαν την γενοκτονία του 22. Αποσύρουν τα στρατεύματά τους από την Κύπρο, μας δίνουν την Κωνσταντινούπολη και τα μικρασιατικά παράλια, και καλούν τους Πόντιους να επιστρέψουν και να διεκδικήσουν τις περιουσίες των προγόνων τους.
9] Η Ουκρανία αναγνωρίζει πολιτικά δικαιώματα στους περίπου 200.000 ομογενείς.
10] Η Ρωσία μας παρέχει δωρεάν τους S400 και αέριο για δέκα χρόνια ως αποζημίωση για την μέχρι τώρα φιλοτουρκική πολιτική της.
11] Το ΚΚΕ απαλείφει από το καταστατικό του τις δεσμεύσεις του για ανεξαρτησία της Μακεδονίας και την αναγνώριση ύπαρξης μακεδονικής γλώσσας και μακεδονικού λαού, πράγματα που υποστήριζε από την ημέρα της ίδρυσής του.
12] Οι έλληνες εφοπλιστές άρχισαν να γράφουν σωρηδόν τα πλοία τους στην ελληνική σημαία.
13] Τα ελληνικά κεφάλαια άρχισαν να επιστρέφουν από τις οφ-σορ και την Ελβετία.
14] Τα κόμματα πλήρωσαν αυτά που χρωστούσαν στις τράπεζες και οι κατά καιρούς πολιτικοί επέστρεψαν τις μίζες που είχαν πάρει.
15] Οι Κινέζοι μας επέστρεψαν τα λιμάνια, οι Ιταλοί τα τραίνα, και οι γερμανοί τα αεροδρόμια.
16] Οι ξένοι επενδυτές άρχισαν να έρχονται σωρηδόν στην Ελλάδα εκλιπαρώντας για μία ευκαιρία να επενδύσουν τα λεφτά τους.
17] Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι οι Έλληνες έκοψαν τις εισαγόμενες μπόμπες, τα προκάτ έτοιμα φαγητά, τα τσιγάρα, τα ξενύχτια, σταμάτησαν την φασαρία με γκαζιές, καψουροτράγουδα και γλέντια που κράταγαν όλο το βράδυ ξύπνιους τους γείτονες, παράτησαν τις καφετέριες και άρχισαν να δουλεύουν ακόμα και στα χωράφια με αποτέλεσμα ινδοί, πακιστανοί και αλβανοί να αρχίζουν να φεύγουν στις χώρες τους αφού εδώ δεν βρίσκουν πιά ούτε ένα μεροκάματο.
18] Ο υπουργός δημόσιας τάξης και προστασίας του πολίτη κ. Τόσκας ανήγγειλε προσλήψεις αστυνομικών, κατήγγειλε τις πράξεις βίας των αντιεξουσιαστών, διέταξε την αστυνομία να συλλαμβάνει άμεσα τα μέλη των «συλλογικοτήτων» που κάνουν φασαρία και να πηγαίνει στο αυτόφωρο τους μπαχαλάκηδες. Τέλος καταδίκασε την ύπαρξη δολοφόνων, ληστών και διαρρηκτών καλώντας τους πολίτες να πάρουν όπλα για προσωπική άμυνα μέχρι η αστυνομία να «καθαρίσει» τους δρόμους.
19] Ο υπουργός παιδείας παραδέχθηκε ότι η ελληνική γλώσσα μιλιέται για πάνω από 4000 χρόνια και ότι δεν είναι νεκρή. Εξήγγειλε αλλαγές στην εκπαίδευση ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν σωστά την γλώσσα τους, με σκοπό να πάψουμε να μουγκανίζουμε ένα γλωσσικό υβρίδιο με 200 ελληνικές λέξεις και 300 ξένες.
Όπως καταλαβαίνετε η Ελλάδα θα αρχίσει μετατρέπεται σε αυτό που θα έπρεπε να είναι: ένα ανεξάρτητο κέντρο πολιτισμού, αντί για μία τριτοκοσμική μπανανία.
Καλά καλά. Σταματήστε να κλαίτε τώρα. Πρωταπριλιά είναι και είπα να κάνω και εγώ ένα αστείο. Μην παίρνετε τόσο σοβαρά την κατάστασή μας. Δεν είναι και τόσο «του πεθαμού»…