Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

29 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΡΧΙΣΕ... ΠΡΟΦΟΡΕΣ ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΖΑ........


Δώδεκα από τα ωραιότερα ελληνικά νησάκια στο Αιγαίο, αλλά και κοντά στην Αθήνα και στην Πελοπόννησο βγαίνουν ήδη στο… σφυρί με μεσίτη την εταιρεία Private Islands Inc που έχει έδρα τον Καναδά. (ακολουθεί κατάλογος).
Αυτό ανέβασε στο Facebook o Kostas Vasiliadis.
Αυτό βέβαια δεν είναι και τόσο είδηση γιατί από χρόνια πουλιούνται όχι μόνο νησιά αλλά και οικόπεδα και σπίτια σε ξένους.
Εγώ αναρωτιέμαι κάτι άλλο:
ΑΡΑΓΕ αυτά τα προς πώλησιν νησάκια έχουν ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ υφαλοκρηπίδα;
Δηλαδή όποιος τα αγοράσει θα μπορεί να πει πχ: Ότι υπάρχει στα έξι μίλια γύρω-γύρω το εκμεταλλεύομαι εγώ ή απλά θα έχει αγοράσει ένα κτήμα;
Αν αγοράσει ας πούμε ένας Τούρκος/Αλβανός/Βούλγαρος/Σκοπιανός/Κινέζος κλπ επιχειρηματίας, θα μπορεί να προβάλλει και άλλες απαιτήσεις εκτός από την χρήση της γης;
Αυτά τα ρωτάω γιατί στο πολυπολιτισμικό Ελλαντιστάν της Νέας Εποχής, ΟΛΟΙ έχουν ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ και ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , τα οποία ο αμερικανόθρεφτος Giorgos και όλο το αμερικανόθρεφτο πολιτικό συνάφι τρέχουν ασθμαίνοντας να ικανοποιήσουν.
Σημείωση: Δικαιώματα έχουν όλοι ΕΚΤΟΣ βεβαίως από αυτά τα σοβινιστικά, πολεμοχαρή, εθνικιστικά γουρούνια δηλαδή τους Έλληνες πολίτες.
Αυτοί έχουν ΜΟΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.