Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

7 Μαρτίου 2019

Υπουργείο προστασίας ποιανού;

-Ο υπουργός «προστασίας» του πολίτη είχε προτείνει κάποτε να κάνουμε ότι κοιμόμαστε εάν αντιληφθούμε ληστή να μπαίνει το βράδυ στο σπίτι μας.
-Ο νόμος μας απαγορεύει να έχουμε όπλα για αυτοπροστασία. Αυτό είναι δικαίωμα μόνο των «σημαντικών» ανθρώπων όπως επιχειρηματίες, πρόεδροι ποδοσφαιρικών συλλόγων, ηθοποιοί, βουλευτές κλπ.
-Ο νόμος μας απαγορεύει να ασκήσουμε βία εναντίον εκείνων που εισβάλλουν στο οικογενειακό μας άσυλο για να βασανίσουν, να βιάσουν και να κλέψουν.
Βιαστές, παιδεραστές, ληστές και δολοφόνοι εμφανίζονται στα βίντεο με τα πρόσωπα θολωμένα για να προστατευτούν τα δικαιώματά τους…
-Στην ληστεία που έγινε εχθές, οι θρασύτατοι ληστές δεν φορούσαν κουκούλες! ήταν απόλυτα σίγουροι ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Στο βίντεο που έδειξαν τα κανάλια τα πρόσωπά τους είναι καλυμμένα με το γνωστό «δημοκρατικό» κυκλάκι. Δείτε στο τέλος την εικόνα, αν και σίγουρα θα έχετε δει το βίντεο στις ειδήσεις.
Βλέπετε, οι χαχόλοι που αποτελούν την συνήθη λεία δεν δικαιούνται να ξέρουν ποιος είναι εκείνος που ληστεύει. Εξάλλου αν δουν την φωτογραφία του τότε ίσως να τον αναγνωρίσουν και να αναγκάσουν την αστυνομία να τον πιάσει.
Εγώ λοιπόν ο ντεφάκτο φασίστας, αφού δεν μου αρέσουν τα τόσα πολλά «δημοκρατικά δικαιώματα», αναρωτιέμαι:
1] Σε τί ακριβώς χρησιμεύει αυτό το ρημάδι το υπουργείο, στις αρμοδιότητες του οποίου περιλαμβάνονται η εσωτερική ασφάλεια, η καταπολέμηση του εγκλήματος, η αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, και η ασφάλεια των συνόρων;
2[ Πότε έχετε δει αυτό το ρημάδι το υπουργείο να κάνει κάτι της προκοπής για την προστασία εκείνων τους οποίους υποτίθεται ότι προστατεύει;
3] Σε ποια ευνομούμενη κοινωνία ο κάθε εγκληματίας έχει περισσότερα δικαιώματα από τα θύματά του;