Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

23 Ιανουαρίου 2016

ΟΗΕ, σκλάβοι και πολιτισμός

Έχουμε συνηθίσει όλοι να ακούμε στο χαζοκούτι μεγαλοστομίες και υπερβολές για τον ΟΗΕ και τα ειρηνευτικά στρατεύματα που πάνε στις δύστυχες χώρες να κρατήσουν την τάξη μετά την  αποκατάσταση της δημοκρατίας από τους Αμερικανούς και την ΕΕ-τσιράκι τους.
Βλέπετε οι «πολιτισμένοι» δυτικοί δεν αντέχουν κανέναν λαό που ΔΕΝ συμμερίζεται τις απόψεις τους περί «δημοκρατίας, ισότητας και αμοιβαίων συμφερόντων». Έτσι μπουκάρουν με ή ΧΩΡΙΣ δικαιολογία για να σώσουν τους λαούς και να μεταλαμπαδεύσουν τις δυτικές πολιτιστικές αξίεςπου συνοψίζονται γενικά στο «άρπαξε να φας και κλέψε νάχεις».. Όταν τα στρατεύματα τελειώσουν την δημοκρατική αναγέννηση του μέρους, έρχεται ο ΟΗΕ και οι εργολάβοι για να ξαναχτίσουν ότι γκρέμισαν οι «δημοκράτες απελευθερωτές».
Και όλως περιέργως η αναγκαστική πορνεία και η χρήση δωρεάν εργατών (δηλαδή σκλάβων) εκτινάσσονται στα ύψη. Σημειωτέον  ότι η σωματεμπορία και η σύλληψη ανθρώπων σαν σκλάβων, είναι ένα σημαντικό σύγχρονο παγκόσμιο πρόβλημα που όμως δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ.
Βέβαια θα μου πείτε ότι σήμερα δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Έτσι; Εδώ έχουμε Ipod, 4G, αυτοκίνητα που παρκάρουν μόνα τους, ενώ ετοιμαζόμαστε να πάμε και στον Άρη, παγκόσμιες ημέρες για οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κάποιος, χιλιάδες ΜΚΟ για κάθε είδους κομπίνα εεεεε…πρόβλημα ήθελα να πω, κλπ, κλπ, κλπ. Μιλάμε για πολύ κουλτούρα. Είναι δυνατόν να υπάρχουν σκλάβοι; Και μάλιστα δημιουργημένοι από πολιτισμένους Δυτικούς; ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι ασχολούμαι με θεωρίες συνομωσίας!!!
Σταματήστε εδώ το διάβασμα αν είστε βέβαιοι για αυτό. Αν όμως δεν είστε βέβαιοι συνεχίστε:
Ένας λόγος για την αύξηση στο εμπόριο ανθρώπων μετά τις πολεμικές συγκρούσεις είναι η είσοδος των ειρηνευτικών δυνάμεων και του  τεχνικού προσωπικού ανασυγκρότησης! Οι χιλιάδες στρατιώτες του ΟΗΕ, οι ιδιωτικές δυνάμεις ασφαλείας, και οι τεχνικοί των εταιρειών ανοικοδόμησης, που εγκαθίστανται στις κατεστραμμένες από τον πόλεμο περιοχές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ. Έχουν όλα τους τα ελαττώματα και φυσικά ΕΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΗ λαγνεία. Εκτός και αν πιστεύετε ότι όλοι αυτοί οι άνδρες (που οι περισσότεροι είναι νεαροί) έχουν δώσει όρκο αγνότητας και αποχής από τα εγκόσμια……
Έχει ήδη αποδειχθεί πολλές φορές η σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων από τις ειρηνευτικές δυνάμεις. Συνήθως όμως γίνονται «στιγμιαίες» αναφορές στα ΜΜΕ και το θέμα ξεχνιέται μόλις αναφερθεί. Η διαφορά της οικονομικής κατάστασης μεταξύ των ντόπιων και των ξένων είναι αβυσσαλέα. Έτσι τα κορίτσια (προφανώς και αγόρια) από την ηλικία των δεκατριών ετών (προφανώς και μικρότερα) πληρώνονται με ένα πιάτο φαγητό για τις σεξουαλικές υπηρεσίες τους.
Το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ φαινόμενο είχε παρατηρηθεί, μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, στην Γερμανία και τις άλλες χώρες όπου είχαν εγκατασταθεί οι στρατιωτικές δυνάμεις των συμμάχων. Η πείνα ανάγκαζε τις γυναίκες να πουλιούνται στους «πλούσιους» στρατιώτες, απλά και μόνον για να επιβιώσουν.
Όπως παρατηρεί ο ΟΗΕ, στο Κοσσυφοπέδιο στα τέλη της δεκαετίας του 1990, η εμπορία γυναικών για τα πορνεία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη έχει αυξηθεί «μετά την παρουσία των χιλιάδων στρατιωτών των διεθνών ειρηνευτικών στρατευμάτων».
Η Europol επισημαίνει ότι ο «εμφύλιος πόλεμος στην πρώην Γιουγκοσλαβία ... ήταν ο πυλώνας που στήριξε την αναρχία, την εγκληματικότητα και την οικονομική ένδεια», και ότι τώρα που η σύγκρουση έχει τελειώσει, «120.000 γυναίκες και παιδιά διακινούνται μέσω των Βαλκανίων κάθε χρόνο». Η έκθεση προσθέτει ότι «πριν από τον πόλεμο, δεν υπήρχε καμία απόδειξη εμπορίας ανθρώπων στην περιοχή αυτή». Ο μεγάλος αριθμός από πρόσφυγες και χήρες πολέμου, σε συνδυασμό με την φτώχεια και την έλλειψη επιβολής του νόμου, δημιουργούν ένα περιβάλλον στο οποίο ανθίζουν εύκολα η σωματεμπορία ανθρώπων και η δουλεία.
Το 2003, το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ δήλωσε ότι αυτό το φαινόμενο θα επαναληφθεί μετά το τέλος του πολέμου στο Ιράκ: «Οι χήρες και οι φτωχές γυναίκες, τα χαμένα ή ορφανά παιδιά ... θα μπορούσαν να προσεγγίσουν τις ειρηνευτικές δυνάμεις και τους εργαζομένους στον ανθρωπιστικό τομέα (για τις αθώες ΜΚΟ μιλάει εδώ!) ως πηγές δυνητικού εισοδήματος και ασφάλειας, με την πιθανότητα να τις εκμεταλλευτούν για εργασία ή σεξ ... Όπως έχουμε δει και αλλού, η ζήτηση για πορνεία αυξάνει συχνά με την παρουσία των ειρηνευτικών στρατευμάτων, και του διεθνούς πολιτικού προσωπικού που έχουν στην διάθεσή τους χρήματα».
Στα Βαλκάνια, η αύξηση του εμπορίου λευκής σαρκός, συμπεριλαμβανομένων των σκλάβων εργασίας, ξεκίνησε στα μέσα του 2003.
Το 2005, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ διερεύνησε τους ισχυρισμούς ότι κάποιοι εργολάβοι που είχαν υπογράψει συμβόλαια μαζί του είχαν σκλαβώσει εκτοπισμένους, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εκτός των ντόπιων σκλάβων, εργαζόμενοι χαμηλής ειδίκευσης από το Νεπάλ, την Ινδία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, τη Σρι Λάνκα και τις Φιλιππίνες είχαν διακινηθεί στο Ιράκ.
Επίσης το 2007, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι άνδρες από την Νότια Ασία διακινούνται μέσω Ιορδανίας στο Ιράκ για «καταναγκαστική εργασία» (η πολιτικά ορθή περιγραφή της λέξης «σκλαβιά»). Για να παραδεχθούν κάτι τέτοιο οι αμερικανοί μπορείτε να φανταστείτε τι όργιο γινόταν και που προφανώς θα συνεχίζεται ακόμα.
 ΥΓ. Λοιπόν… τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον πρόκειται πράγματι για θεωρίες συνομωσίας. Αφού κανένας από τους μαχόμενους δημοσιογράφους, στα έγκριτα κανάλια, δεν είπε ΠΟΤΕ κάτι για αυτό το θέμα στην αποκαλυπτική εκπομπή του…
Μα πόσο ανόητος μπορεί να είμαι και ασχολούμαι με τέτοιες βλακείες;