Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

18 Οκτωβρίου 2017

Παράξενος βυθός

Συνήθως ψάχνετε στους χάρτες για να βρείτε κάποια διεύθυνση για να πάτε εκεί. Καθόλου διασκεδαστικό θα έλεγα και καθόλου ενδιαφέρον επίσης.
Όμως, μία πολύ ενδιαφέρουσα απασχόληση είναι να ψάχνετε στους χάρτες την θάλασσα. Όταν μεγεθύνετε πολύ την εικόνα εμφανίζεται με αρκετές λεπτομέρειες ο βυθός. Παρά την κυριολεκτικά λογοκρισία της Google (θολώνει την εικόνα), και πάλι θα δείτε ότι εμφανίζονται περίεργα σχήματα στον πυθμένα της θάλασσας.
Παρακάτω θα δείτε ένα πρόχειρο δείγμα παράξενης τοποθεσίας. Στα νότια της Κρήτης ο βυθός εμφανίζει μία σειρά από καλά τακτοποιημένα λοφάκια, πράγμα αφύσικο. Και δεν είναι το μοναδικό περίεργο που θα βρείτε. Αρκεί να ξεκολλήσετε από τα λάικ σε Facebook, Twiter κλπ.