Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

19 Ιανουαρίου 2019

Η δημοκρατία, η φέτα και οι φασίστες…

Τέρμα πλέον η καταστροφή του περιβάλλοντος!
Τέρμα η οικονομική κρίση!
Τέρμα το μεταναστευτικό.
Τέρμα τα ναρκωτικά, η πορνεία, οι πόλεμοι, η πείνα, οι ασθένειες, τα ψέματα, η πολιτική και ηθική εξαθλίωση.
Υπάρχει μόνο ένας ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟΣ παγκόσμιος κίνδυνος, ο οποίος ίσως να απειλήσει ακόμα και τον γαλαξία. Τι λέω, το σύμπαν ολόκληρο! Δεν θα ήταν απίθανο αν βλέπαμε ξαφνικά να προσγειώνονται εξωγήινοι για να συμπράξουν μαζί μας στην λύση του τεράστιου αυτού προβλήματος. Σύσσωμος ο πολιτισμένος κόσμος έχει μία μόνο σκέψη και ένα μόνο μέλημα: την άνοδο του εθνικισμού.
Και για τους προοδευτικούς και δημοκράτες ανθρώπους [ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ] εθνικισμός σημαίνει φασισμός και ναζισμός. Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι οι φασίστες διαπράττουν καπάκι και το μέγα έγκλημα να είναι ομοφοβικοί. Για αυτόν τον λόγο αν κάποιος διαμαρτυρηθεί για οποιοδήποτε εθνικό ή ηθικό θέμα αυτομάτως κατατάσσεται στην κατακριτέα κατηγορία των ναζιστο-φασιστών. Με κάποιον τρόπο κάποιοι άνθρωποι είναι γενετικά προγραμματισμένοι να είναι φασίστες ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΛΕΥΚΟΙ, ενώ κάποιοι άλλοι να είναι δημοκράτες!
Η δημοκρατία έχει γίνει ένα είδος trademark, ένα παγκόσμιο brand σαν την φέτα ένα πράγμα.
Δεν μπορεί ο καθένας να παράγει φέτα γιατί αυτό το δικαίωμα έχει κατοχυρωθεί στην Ελλάδα. Επίσης δεν μπορεί κανένας να είναι δημοκράτης γιατί αυτό το δικαίωμα έχει καταχωρηθεί γενετικά στους κομουνιστές!
Και επειδή το παν στις πωλήσεις είναι η διαφήμιση, τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ σε συνεργασία με το τόσο ευαίσθητο και δημοκρατικό Χόλυγουντ διαφημίζουν τι σημαίνει δημοκρατία σήμερα.
Δεν θα βρείτε ένα κινηματογραφικό έργο ή κοινωνική σειρά που να μην περιέχει έναν φασίστα, ένα τουλάχιστον ΛΟΑΤ, έναν ναρκομανή, μία συμμορία και παιδιά χωρισμένων γονιών.
Τα τελευταία χρόνια στα σενάρια εμφανίζονται όλο και περισσότερο κακοί λευκοί συμμορίτες που ονομάζονται Άριοι ή Νεο-ναζί ή και τα δύο. Είναι όλοι τους άσπροι, κουρεμένοι γουλί, έχουν τατουάζ με αγκυλωτούς σταυρούς, παρανομούν, είναι ομοφοβικοί, πουλάνε ναρκωτικά και κάνουν κάθε είδους βιαιοπραγία κατά των υπολοίπων ανθρώπων.
Αλλά γιατί τα γράφω όλα αυτά; Είδα ένα επεισόδιο από την νέα και ολόφρεσκια [εσοδείας 2017-2018] αστυνομική σειρά «Θανάσιμο όπλο» που προβάλλεται στο Σταρ.
Κάποιος ναρκομανής-βαποράκι δολοφονείται και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι έχει διασυνδέσεις με μία συμμορία Αρίων που κουμαντάρει το εμπόριο ναρκωτικών μέσα από την φυλακή. Ο πατέρας του σκοτωμένου λοιπόν δηλώνει στην αστυνομία:
-Ο γιός μου μπορεί να ήταν ναρκομανής αλλά ναζί δεν ήταν ποτέ!
Εγώ τώρα τι άλλο να προσθέσω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου