Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

18 Δεκεμβρίου 2018

Κρήτη, Τουρκία και υδρογονάνθρακες

Η απόσχιση της Κρήτης είναι ένα θέμα που εξελίσσεται αργά ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ. Έτσι οι σανοφάγοι ψηφοφόροι του Ελλαδιστάν δεν θεωρούν καν ότι υπάρχει θέμα.
Σας πληροφορώ όμως ότι το 2004 καταλάβαμε πέντε τουρκικά νησιά που υπάρχουν γύρω από την Κρήτη! Και φυσικά οι Τούρκοι τα ζητάνε πίσω ΜΑΖΙ με την Κρήτη βεβαίως βεβαίως! Η οποία ανήκει κατά ένα τέταρτο στην Ελλάδα [νομός Χανίων], ενώ στην Βουλγαρία ανήκει ο νομός Ρεθύμνου, στο Μαυροβούνιο ο νομός Ηρακλείου και στην Σερβία ο νομός Λασιθίου.
Στις 10 Δεκεμβρίου 2018, το τουρκικό ινστιτούτο Μπαλίμ Μπέρλικ Μπαρίς δημοσίευσε ένα κείμενο του Ümit YALIM Πρώην Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Άμυνας, με κάμποσους ενδιαφέροντες χάρτες.
Πολύ γρήγορα θα δούμε και την συνήθη ανακοίνωση της ΕΕ που θα λέει ότι θα πρέπει να τα βρούμε με τους Τούρκους για να προχωρήσει η ειρήνη, η ευημερία και η συνεργασία των λαών στην περιοχή, δηλαδή να αποδεχθούμε στα γρήγορα αυτά που θέλουν οι Τούρκοι ειδεμή υπάρχει και το ΧΡΕΟΣ…
Κατεβάστε όλη την ανάρτηση από εδώ «Κρήτη, Τουρκία και υδρογονάνθρακες».
Το μετέφρασα με την αυτόματη μετάφραση η οποία ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΚΡΙΒΗΣ. Έχει ελάχιστα λάθη σε σύγκριση με την άθλια μετάφραση που γίνεται από τα αγγλικά.
Αν το θέλετε και στα τούρκικα μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: «Ege Adalarının Hukuki Statüsü».
Αν δεν βαρεθήκατε ακόμα το απεχθές και εθνικιστικό αυτό θέμα [αφού το Facebok και το Instagram είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα, διδακτικά και δημοκρατικά] μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα «Απόσχιση Κρήτης» όπου έχω μαζέψει οτιδήποτε σχετικό έχει πέσει στην αντίληψή μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου