Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

29 Ιανουαρίου 2018

Εβραϊκή προπαγάνδα

Αν μη τι άλλο παραδέχομαι τους Εβραίους, οι οποίοι είναι απόλυτα μαχητικοί όσον αφορά την υπεράσπιση των πολιτικών, οικονομικών και στρατιωτικών συμφερόντων τους εντός και εκτός συνόρων.
Καμία σχέση με το Ελαντιστάν που εγκαταλείπει με θρησκευτική ευλάβεια κάθε ελληνική μειονότητα σε όλες τις γύρω περιοχές. Πχ έπρεπε να γίνει πόλεμος μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας για να ακουστεί στα ΜΜΕ [και αυτό από λάθος μάλλον] ότι στην Ουκρανία υπάρχουν κάπου 200.000 Έλληνες ομογενείς .
Στο Ευρωπαϊστάν οι Εβραίοι έχουν μία συνεπή πολιτική προπαγάνδας. Παράγουν συνέχεια κινηματογραφικά έργα, με σενάρια τραβηγμένα από τα μαλλιά, και με κύριο θέμα «τους καημένους τους εβραίους του ολοκαυτώματος». Η νέα ταινία «The No5 War» που πρέπει να έκανε ήδη πρεμιέρα στο φεστιβάλ Εβραϊκών ταινιών στην Ιερουσαλήμ, έχει σχέση με την Κοκό Σανέλ, η οποία υποτίθεται ότι ήταν συνεργάτης των Γερμανών. Στην ταινία υποστηρίζεται ότι η Σανέλ συνεργάστηκε με τους Ναζί και αξιοποίησε τον νόμο περί φυλετικών διακρίσεων ώστε να απαλλαγεί από τους Εβραίους συνεργάτες της.
Σε αυτήν την ανάρτηση δεν με ενδιαφέρει αν η Κοκό ήταν ή δεν ήταν συνεργάτις [συνεργάτις: το θηλυκό του συνεργάτης] των Γερμανών. Εδώ οι μισοί πολιτικοί μας έχουν κάνει καριέρα επειδή ο μπαμπάς τους ήταν δοσίλογος των Γερμανών στην Κοκό θα κολλήσουμε; Με ενδιαφέρουν μερικές λεπτομέρειες στην όλη ιστορία η οποία φαίνεται να περιέχει πολύ παραμύθι. Ορίστε σπονδυλωτά τα βασικά στοιχεία που θέλω να προσέξετε:
1) Η Κοκό συστήνει το 1924 εταιρεία για την παραγωγή του αρώματος Νο5 και βάζει μετόχους τα αδέρφια Πιερ και Πολ Βερτχάιμερ.
2) Η συμφωνία προέβλεπε 10% των κερδών στην Κοκό, 20% στα καταστήματα Galeries Lafayette, και 70% στους Βερτχάιμερ! [τυπική εβραϊκή τοκογλυφία]
3) Η Κοκό τα κάνει πλακάκια με τους Ναζί, γιατί νοιώθει προφανώς ότι την κατακλέβουν, αλλά τα αδέλφια «καταφέρνουν» να διαφύγουν στις ΗΠΑ έχοντας μαζί τους [κλέβοντας δηλαδή] την συνταγή του αρώματος.
4) Τα αδέλφια, πριν διαφύγουν, άκουσον άκουσον, «είχαν προλάβει» να πουλήσουν την εταιρεία στον Φελίξ Αμιό, έναν Χριστιανό φίλο τους που συνεργαζόταν με τους Ναζί για την κατασκευή στρατιωτικών αεροσκαφών!!!!!!!!
Αν τώρα όλα αυτά σας φαίνονται λογικά και φυσιολογικά, εγώ πάω πάσο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου