Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

2 Φεβρουαρίου 2012

Ο θάνατος της πατρίδας μου 6

Πάνω σε κάθε κουφάρι εμφανίζονται σκουλήκια. Πολλές φορές μάλιστα πριν ψοφήσει το ζώο, οι νόμοι της φύσης δρουν ανελέητοι και αναπτύσσονται επάνω στο άρρωστο ζώο δερματικοί μύκητες, τσιμπούρια, παράσιτα σκαθάρια και ότι άλλο μπορεί να αναπτυχθεί πάνω σε έναν ετοιμοθάνατο και να τραφεί από την σάρκα του.
Αυτό δεν θα μπορούσε να διαφέρει για το θνησιμαίο της πατρίδας. Οι νόμοι είναι ίδιοι.
Την στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες, αρχίζουν να έχουν πρόβλημα επιβίωσης.
Την στιγμή που οι άνεργοι αρχίζουν να πλησιάζουν τα ποσοστά της «αναπτυγμένης» Ευρώπης, με ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ σκοπό να τα ξεπεράσουν κατά πολύ.
Την στιγμή που αρχίζει να εμφανίζεται ένα νέο κύμα μετανάστευσης, το οποίο θα στερήσει την χώρα από το πιο δυναμικό κομμάτι της.
Την στιγμή που δεν λειτουργεί το Σύστημα Υγείας λόγω έλλειψης κονδυλίων.
Την στιγμή που οι Επικυρίαρχοι θέλουν να σκοτώσουν τα νησιά μας (υψηλός ΦΠΑ).
Την στιγμή που καταστρέφονται οι ένοπλες δυνάμεις.
Την στιγμή που ακόμα δεν υπάρχουν ΟΛΟΙ οι καθηγητές για να λειτουργήσουν σωστά τα σχολεία (όσο σωστά μπορεί να λειτουργήσει ένα σύγχρονο σχολείο).
Την στιγμή που εκείνοι που κατάντησαν την χώρα σε αυτό το χάλι με τις κλεψιές τους συνεχίζουν να κυβερνούν για να μας σώσουν οικονομικά.
Την στιγμή που «πληρώνουν την νύφη» όλοι εκείνοι που δεν φταίνε σε τίποτα.
Την στιγμή που…
Την στιγμή που…
Την στιγμή που…
Έχει «γεμίσει ο τόπος» από διαφημίσεις για κάθε είδους αναξιοπαθούντα.
Διαφημίσεις για κακοποιημένες γυναίκες.
Διαφημίσεις για σκυλάκια.
Διαφημίσεις για γέρους με αλτσχάιμερ (πιστεύετε ότι μια ακριβοπληρωμένη  φωτογραφία στην τηλεόραση θα βοηθήσει να βρεθεί ένας γέρος με άνοια που χάθηκε στην Κολοπετινίτσα;)
Διαφημίσεις για την βία στα σχολεία (χα, χα, χα).
Διαφημίσεις για παιδάκια που πεθαίνουν στην Αφρική.
Διαφημίσεις για χαμένα παιδιά (άραγε ποιος θα αναγνωρίσει ένα παιδί δέκα ή δεκαπέντε χρονών από την μωρουδίστικη φωτογραφία του;)
Διαφημίσεις για χρόνια άρρωστους από την τάδε αρρώστια.
Διαφημίσεις για…, για…, για…
Και πριν σπεύσουν οι όψιμοι «δημοκράτες» να με κατηγορήσουν με τον γνωστό φασιστικά δημοκρατικό τρόπο τους σαν φασίστα να πω ότι:
Φυσικά υπάρχουν γυναίκες που κακοποιούνται, παιδάκια που πεθαίνουν από πείνα και ασθένειες, παιδάκια που χάνονται, άρρωστοι, βία, φόνοι, καταπίεση, και όλα αυτά τα καλά από τα οποία υποφέρει η Μεγάλη Πατρίδα μου (για την οποία θα σας μιλήσω άλλη φορά).
Φυσικά θα πρέπει όλα αυτά να γίνονται γνωστά και να γίνεται προσπάθεια καλυτέρευσης.
Εκείνο που με ενοχλεί είναι ότι την στιγμή που η Ελλάδα ΤΕΧΝΗΤΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ εδώ και πάνω από δύο χρόνια ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ τα ίδια της τα παιδιά, έχουν εμφανιστεί δεκάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που κάνουν ομηρικά γλέντια με χρήματα από την τσέπη μας.
Αν και δεν έχω ψάξει, αμφιβάλλω αν μπορεί κανείς να βρει πόσα παίρνουν, από πού τα παίρνουν και με ποια δικαιολογία τα παίρνουν.
Αν κάνετε μια μικρή έρευνα στο Διαδίκτυο (δηλαδή στο ίντερνετ για τους ομιλούντες ελληνικά) θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πάνω από τρία εκατομμύρια ΜΚΟ σε παγκόσμια κλίμακα. Οι περισσότερες έχουν σκοτεινούς στόχους και χρηματοδότηση και αποτελούν βιτρίνες πολυεθνικών και μυστικών υπηρεσιών, υπηρετώντας σκοπούς άσχετους με αυτούς που διαφημίζουν.
Πάντα υπάρχει ένα είδους ΑΒΑΤΟ σε όλες αυτές τις οργανώσεις, οι οποίες  εμφανίστηκαν ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣτα τελευταία χρόνια στο Ελλαδιστάν και απομυζούν τα λεφτά που θα έπρεπε να πηγαίνουν στους ντόπιους, οι οποίοι αρχίζουν να πεθαίνουν από την πείνα, τις αρρώστιες και όλα τα καλά που μαστίζουν εκείνους που θέλουν να βοηθήσουν οι «ανθρωπιστικές» οργανώσεις.
Μια παροιμία λέει «γιατρέ πρώτα να γιατρέψεις τον εαυτό σου».
Αλλά για ηλίθιες παροιμίες θα μιλάμε τώρα; Θα μας πούνε και αρχαιολάγνους…
ΥΓ Είναι προφανές ότι πρέπει να σταματήσω τις καταχωρήσεις για την πεθαμένη Μικρή Πατρίδα μου. Θα πρέπει να κάνω μερικές για την Μεγάλη Πατρίδα που ΕΠΙΣΗΣ πεθαίνει.
ΥΓ1 Είναι προφανές ότι έπειτα θα σταματήσω τελείως τις καταχωρήσεις. Πρέπει να φύγω από αυτό το τεράστιο νεκροταφείο. Τον τρόπο τον ξέρω. Χρειάζεται μόνο να τον εφαρμόσω μήπως και τα καταφέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου