Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

21 Μαρτίου 2019

Λεφτά; Αν υπάρχουν λέει!

Ενώ οι συνταξιούχοι, άνεργοι και λοιποί άχρηστοι του Συστήματος προσπαθούν να επιβιώσουν, κάποιοι άλλοι παίρνουν λεφτά με την σέσουλα.
Η Άντζελα κατήγγειλε πέρυσι ότι της έφαγε 500.000 ευρώ ένας πρώην της!
Το κανάλι Έψιλον χρωστάει πάνω από εννέα εκατομμύρια ευρώ στον εξώλης και προώλης Φουρθιώτη για την πενταετία 2013-2018. Δηλαδή πάνω από 1,8 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο!
Και αν ο Φουρθιώτης βγάζει τόσα λεφτά, και αν το μικρό αυτό κανάλι κέρδιζε πάνω από πέντε εκατομμύρια τον χρόνο, τίθεται το ερώτημα:
Πόσα βγάζουν οι επιχειρηματίες με τα μεγάλα κανάλια;
Πόσα κονομάνε οι πολιτικοί, ποδοσφαιριστές, τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι;
Τι σημαντικό ΠΑΡΑΓΟΥΝ όλοι αυτοί για να παίρνουν περισσότερα τον μήνα από όσα βγάζουν οι περισσότεροι Έλληνες την δεκαετία και να δούμε; Πόσοι κερδίζουν όλο τον χρόνο τα 150.000 ευρώ που κέρδιζε ο Φουρθιώτης τον μήνα;
Φυσικά και δεν ξέρετε τι είδους προϊόν παράγουν όλοι αυτοί. Και για αυτήν ακριβώς την παραγωγή «κερδίζουν τάντερά τους».
Το προϊόν που παράγουν είναι ένα και μοναδικό και έχει ανεκτίμητη αξία:
Πρόκειται για τον σανό που σας ταΐζουν καθημερινά με πηχιαίους τίτλους, δραματικές παρουσιάσεις και πυροτεχνήματα.
Αυτός ο σανός κρατάει κοιμισμένους και ευτυχισμένους τους καταναλωτές/πρόβατα/ψηφοφόρους.
Δεν τους αφήνει να σκεφτούν γιατί αν κάτσουν να σκεφτούν θα αρχίσουν να αναρωτιούνται. Και όταν ο όχλος αρχίσει να αναρωτιέται τότε τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για την ελίτ των επιχειρηματιών, πολιτικών, δημοσιογράφων και καλλιτεχνών.
Και αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να επιτραπεί σε μία πολυ-πολιτισμική δημοκρατική και ευαίσθητη κοινωνία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου