Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

19 Φεβρουαρίου 2019

Η νεοταξική απάτη της τρομοκρατίας

Ως γνωστόν, οι παγκόσμιοι «σωτήρες» θέλουν να μας σώσουν ντε και καλά. Ακόμα και όταν εμείς αντιδρούμε και δεν θέλουμε. Και επειδή το να μας σώσουν είναι πολυέξοδο ζητάνε περίπου τα πάντα. Και φυσικά να πληρώσουμε εμείς τον λογαριασμό και να υποστούμε εμείς τις συνέπειες του «σωσίματος».
Μια στις πολλές απάτες που διαπράττονται από τους «σωτήρες» είναι και η απάτη της τρομοκρατίας. ΝΑΤΟ, Αμερικανοί και Ευρωπαίοι μας έχουν πρήξει τα «ξέρετε ποια» με τους τζιχαντιστές του ΙΣΙΣ και όλα τα παπαρεμφερή [στην καθομιλουμένη λέμε «παρεμφερή»].
Η πραγματικότητα είναι ότι όλα αυτά είναι υποκινούμενα και όποιος δεν το έχει πάρει είδηση μέχρι τώρα δεν θα το πάρει ποτέ.
Αλλά κάνω μία ακόμα προσπάθεια:
1] Στο άρθρο «Τα Τίρανα απελαύνουν τον πρεσβευτή του Ιράν και ακόμη έναν διπλωμάτη της Ισλαμικής Δημοκρατίας» μπορείτε να διαβάσετε τα παρακάτω ενδιαφέροντα:
- απελάθηκε από την Αλβανία αντιπρόσωπος της Ισλαμικής δημοκρατίας
- κατόπιν αιτήματος των ΗΠΑ και του ΟΗΕ, η Αλβανία υποδέχθηκε από το 2013 περίπου 3.000 μέλη της οργάνωσης Μουτζαχεντίν του Λαού του Ιράν, που βρίσκονταν στο Ιράκ
- Οι Μουτζαχεντίν, ιδρύθηκαν το 1965, αρχικά με σκοπό την ανατροπή του καθεστώτος του σάχη, κατόπιν του καθεστώτος των αγιατολάδων μετά την ισλαμική επανάσταση του 1979, εκδιώχθηκαν από το Ιράν τη δεκαετία του 1980 και τους φιλοξενούσε για μεγάλο διάστημα το καθεστώς του Σαντάμ Χουσέιν στο Ιράκ.
-Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν επαφές με τους Μουτζαχεντίν.
2] Στα υπόλοιπα άρθρα μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι οι δυτικοί ΕΞΟΠΛΙΖΑΝ και μετά φυγάδευσαν τους τζιχαντιστές όταν τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν στραβά για αυτούς.
-DECLASSIFIED DOCUMENT OF US DEPARTMENT OF DEFENSE
-Now the truth emerges how the US fuelled the rise of Isis in Syria and Iraq
-Raqqa’s dirty secret
-Rebel Arms Flow Is Said to Benefit Jihadists in Syria
-US admits American arms given to Iranian jihadists in Iraq
-Why the U.S. Allowed a Convoy of ISIS Fighters to Go Free
-Αποκάλυψη του BBC Τζιχαντιστές διέφυγαν από τη Ράκα με κρυφή συμφωνία
-ΗΠΑ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ «ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ» ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ISIS ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ
Επαναλαμβάνω: αν δεν πειστήκατε ακόμα δεν θα πειστείτε ποτέ. Αφήστε οτιδήποτε απαιτεί έστω και υποτυπώδη σκέψη και πάτε καλύτερα να δείτε το επόμενο επεισόδιο τηλε-σανού που προτιμάτε. Και μην ξεχάσετε να παίξετε και κάποιο τυχερό παιχνίδι στο κινητό. Δεν θα είναι καθόλου στημένο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου