Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

6 Οκτωβρίου 2018

Νέα «οικονομικά» κόλπα με την ΔΕΗ

Διαβάζω ότι η ΔΕΗ πρόκειται να κάνει νέα επένδυση, οπότε θα μπουν στην ζωή μας νέοι «έξυπνοι» μετρητές ρεύματος που θα δουλέψουν μέσα στον νέο χρόνο. Θα τοποθετηθούν «πιλοτικά» 224.000 νέοι μετρητές με κόστος 2,5 δις. [ΔΕΗ Έτσι θα δουλεύουν οι έξυπνοι μετρητές στα σπίτια – Πού θα μπουν]
Την «επένδυση» θα την πληρώσουμε εμείς τα κορόιδα αφού θα μας χρεώσουν με ένα νέο χαράτσι που θα μπει στον λογαριασμό του ρεύματος ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ. Και μάλλον αυτός είναι και ο τελικός στόχος της «επένδυσης».
Η νέα τεχνολογία είναι άγνωστο τι ακριβώς είναι και πως λειτουργεί, αλλά θα μπορεί λέει να καταγράφει αυτά που καταναλώνουμε σε πραγματικό χρόνο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΟΛΟΙ. Είναι προφανές ότι θα πληρώσουμε κάποια «νέα τεχνολογία» στους ξένους, ώστε να δοκιμαστεί ανέξοδα για αυτούς «στου κασίδη το κεφάλι».
Το πιθανότερο βέβαια είναι ότι απλά μερικοί επιτήδειοι θα τσεπώσουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ και το θέμα θα ξεχαστεί, όπως και με τόσες άλλες «επενδύσεις» του Ελλαδιστάν.
Οπότε υποθέτοντας ότι η νέα τεχνολογία θα δουλέψει μας προκύπτουν τα εξής ωραία:
-Έρχεται άλλη μία επιβάρυνση που θα την πληρώνουμε συνέχεια από δω και πέρα.
-Αυξάνεται η ανεργία αφού δεν θα χρειάζονται πλέον οι καταμετρητές.
-Οι «προσφορές» των εταιρειών που αγοράζουν τζάμπα από την ΔΕΗ [δείτε την ανάρτηση Ηλεκτρικές κομπίνες] και πουλάνε στο εκατονταπλάσιο, θα είναι τόσο μπερδεμένες ώστε θα μας κοροϊδεύουν συνεχώς. Σήμερα ήδη με τα κανονικά ρολόγια το κάνουν. Σκεφτείτε τι θα γίνει τότε.
-ΦΥΣΙΚΑ θα μας χρεώνουν και περισσότερα από όσα καταναλώνουμε αφού δεν θα υπάρχει φυσικό ρολόι για να αποδείξεις πόσα έκαψες.
Και φυσικά η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ πρώην κοινωφελής επιχείρηση της ΔΕΗ θα μπει ακόμα περισσότερο μέσα, για να πουληθεί στο τέλος στους Γερμανούς για ένα κομμάτι ψωμί, όπως και η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ πρώην κοινωφελής επιχείρηση του ΟΤΕ, η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ πρώην κοινωφελής επιχείρηση του ΟΣΕ, κλπ, κλπ, κλπ.
Ά. Και μην ξεχάσετε να δείτε το επόμενο επεισόδιο του «Νέου ελληνικού κορυφαίου μοντέλου» ΕΕΕΜΜΜ συγνώμη για την εθνικιστική έξαρση «Greek new top model» όπως λέμε στα νέα ελληνικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου