Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

2 Οκτωβρίου 2018

Ινδοσκοπιανοί και πακιστανοέλληνες


Όταν οι Άγγλοι έφυγαν [που λέει ο λόγος] από την Ινδία φρόντισαν να περνάει ο λόγος τους  για πολύ καιρό μετά. Πρώτα πρώτα χώρισαν ΤΕΧΝΗΤΑ [φυσικά μετά από αιματοχυσίες] την Ινδική χερσόνησο σε Ινδία και Πακιστάν, από το οποίο αργότερα δημιουργήθηκε και το Μπαγκλαντές.
Ινδοί και Πακιστανοί «τρώγονται» για το Κασμίρ, έχουν κάνει δύο πολέμους για αυτό και υπάρχει μεγάλη έχθρα μεταξύ τους. Για να ξεχνιούνται όμως οι εξαθλιωμένοι κάτοικοι των δύο χωρών, για να μην θυμούνται την πείνα, την ανεργία και την φτώχεια τους, και για να συνεχίζει απρόσκοπτη η επιρροή των Δυτικών στην περιοχή, συντηρείται ένα πολεμικό κλίμα στα σύνορα. Κάποιοι δρόμοι, μέσω των οποίων μεταφέρονταν προϊόντα και άνθρωποι, είναι κλεισμένοι με σιδερένιες πόρτες με την σημαία του κάθε κράτους εκατέρωθεν.
Κάθε βράδυ, κατά την υποστολή της σημαίας, εκτυλίσσεται μία πραγματικά θεατρική υπερπαραγωγή. Στρατιωτικά αγήματα [με σχεδόν πανομοιότυπες στολές] εκτελούν ασκήσεις και διάφοροι στρατιώτες παίρνουν πόζες [κατά τις παλαιές πολεμικές συνήθειές τους] καταχειροκροτούμενοι από τους χαχόλους των δύο πλευρών και από τους  τουρίστες που περιμένουν μέχρι και δύο ώρες! στην ουρά για να παρακολουθήσουν την υποστολή της σημαίας.
Και εδώ σε εμάς γίνεται κάτι ανάλογο αλλά σε επίπεδο κομμάτων πλέον. Όλοι σκίζουν τα ιμάτιά τους [ανάλογα με το κλίμα] πότε καταδικάζοντας και πότε επικροτώντας τις «λύσεις» που προτείνουν οι ξένοι, γιατί δική μας πρόταση για λύση ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ.
Και έτσι περνάει ο καιρός με το ΤΕΧΝΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ, και οι έλληνες τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος φταίει και ποιος τα λέει καλλίτερα. Φυσικά αυτό κάναμε πάντοτε και για αυτό έχουμε τόσες εθνικές καταστροφές στο «βιογραφικό» μας. Και ίσως αυτή να είναι η τελευταία εθνική καταστροφή της φυλής των Ελλήνων που κάποτε υπήρξε μεγάλη, σήμερα είναι ένα άθλιο απομεινάρι και μάλλον θα εξαφανιστεί σε μερικά χρόνια.
Δείτε μερικές εικόνες από τους ινδοπακιστανούς χαχόλους που πληρώνουν μέχρι και 400% χρηματιστηριακά κέρδη σε όσους κάνουν επενδύσεις εκεί.









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου