Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

22 Σεπτεμβρίου 2018

Η ομοφυλοφιλική προπαγάνδα σε νέα επίπεδα [2]

Πριν λίγες ημέρες είχα ανεβάσει το «Η ομοφυλοφιλική προπαγάνδα σε νέα επίπεδα». Αμέσως την άλλη μέρα στο «Η ομοφυλοφιλική προπαγάνδα σε νέα επίπεδα [1]» παρέθεσα νέα και «χειρότερα» στοιχεί ομολογώντας ότι στο προηγούμενο κείμενο νόμιζα ότι έγραψα μία εξυπνάδα.
Και τώρα πρόσεξα στο «Μακεδονία tv» ότι προβάλλουν το «The Young Pope» μία νέα τηλεοπτική σειρά του 2016. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι πρόκειται για την ιστορία του Ποντίφικα Lenny Belardo, του Πάπα Πίου του δέκατου τρίτου, του πρώτου Αμερικανού Πάπα στην Ιστορία.
Το όλο σκηνικό πείθει ότι πρόκειται περί πραγματικού Πάπα. Στο διαδίκτυο θα βρείτε δεκάδες αναρτήσεις στο Tweeter και αλλού για την νέα σειρά και τον ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ πάπα. Όμως ο πάπας αυτός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο "Νεαρός Πάπας" βασίζεται σε αληθινή ιστορία;] γιατί απλά ο τελευταίος Πάπας Πίος που αναφέρεται στον κατάλογο των παπών είναι ο Πάπας Πίος ο δωδέκατος που πέθανε στις 9 Οκτωβρίου 1958. [Κατάλογος Παπών 20ός-21ός Αιώνας]
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ όμως βρίσκεται σε μία σκηνή που προβάλλεται συνεχώς σαν διαφήμιση της σειράς. Ο νέος πάπας δηλώνει: Πρέπει να επιτρέψουμε στους ιερείς μας να αγαπιούνται μεταξύ τους ακόμα και να παντρεύονται!!!
Και για να περάσει πιο ανώδυνα η δήλωση αμέσως μετά βλέπουμε τρεις καρδιναλίους να λιποθυμάνε με χιουμοριστικό τρόπο.
Με λίγα λόγια ο «νέος πάπας» στην νέα σειρά λέει ότι οι ιερείς του Βατικανού μπορούν να είναι ομοφυλόφιλοι και να παντρεύονται μεταξύ τους!
Και η σειρά έρχεται αφού πλέον παντού οι ομοφυλόφιλοι παντρεύονται «και με τον νόμο».
Επί τη ευκαιρεία δείτε και αυτό το βίντεο για το σχέδιο προώθησης της «Ατζέντας των ομοφυλοφίλων» που έστειλε ένας φίλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου