Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

19 Αυγούστου 2018

Θεραπεία με οργόνη

Πέρα από κάθε πολιτική, θρησκευτική και προσωπική πεποίθηση υπάρχει άφθονη ενέργεια στο σύμπαν.
Ο πολιτισμός μας είναι ενεργοβόρος και «διψάει» για ενέργεια. Αλλά δυστυχώς λόγω των οικονομικών κυρίως συμφερόντων δεν εκμεταλλευόμαστε την άφθονη ενέργεια που μας περιβάλλει. Βρισκόμαστε, σήμερα, στην τραγική κατάσταση εκείνου που πεθαίνει της δίψας μέσα σε μία βάρκα η οποία πλέει σε λίμνη με πόσιμο νερό, γιατί δεν του κόβει να σκύψει και να πιει.
Υπάρχουν επίσης διάφοροι τρόποι με τους οποίους κάποιος μπορεί να την εκμεταλλευτεί για να θεραπεύσει μικρά ή και μεγάλα προβλήματα που έχει ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. Κάποιες μέθοδοι για την συλλογή της παγκόσμιας ενέργειας και την χρήση της για σκοπούς χρήσιμους σε εμάς, έχουν ανακαλυφθεί από τις αρχές του εικοστού αιώνα, αν και η γνώση αυτή είναι πανάρχαια. Μερικές μέθοδοι είναι οι κρύσταλλοι, τα διάφορα πετρώματα, τα ηφαιστειακά λουτρά, τα λασπόλουτρα, οι οργονοσυσσωρευτές και οι οργονίτες. Σήμερα, η γνώση αυτή και οι διάφορες μέθοδοι χρήσης της, έχουν αποκτήσει κακό όνομα εξαιτίας της απληστίας και της χρηματικής εκμετάλλευσης και των εξωπραγματικών και υπερβολικών αποτελεσμάτων που υπόσχονται.
Πριν μερικές ημέρες ανέβασα στο διαδίκτυο μία πρώτη ανάρτηση με τίτλο: Θεωρίες συνομωσίας [ανθρώπινη βλακεία], αναφερόμενος στην οργόνη, που έγινε γνωστή με αυτό το όνομα από τον Βίλχελμ Ράιχ, έναν από τους πιο σημαντικούς μαθητές του Φρόιντ.
Σήμερα θα συμπληρώσω με μερικές πληροφορίες για αυτήν την παγκόσμια ενέργεια.
1] Έχω κάνει μία πρόχειρη ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ενός βιβλίου κατασκευής συσσωρευτών οργόνης. Μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο στα αγγλικά «The Orgone Accumulator Handbook» και στην δική μου παράφραση «Συσσωρευτής οργόνης του Ράιχ». Αν το βρείτε σε «χαρτί» [είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά] αγοράστε το, γιατί είναι πιο εύχρηστο έτσι. Ίσως να υπάρχουν ακόμα στο εμπόριο κάποια αντίτυπα στα ελληνικά με τίτλο «ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗ ΟΡΓΟΝΗΣ».
Στις εικόνες μπορείτε να δείτε πόσο απλή είναι η κατασκευή ενός συσσωρευτή οργόνης [μία από τις μορφές του]. Πρόκειται για μία «κουβέρτα». Εδώ θα την δείτε με χαρτί για λόγους ευκολίας φωτογράφισης. Την έχω κατασκευάσει με πανί και συρματάκι κουζίνας και σας διαβεβαιώνω ότι λειτουργεί με αποτελέσματα πέρα από κάθε αμφιβολία και φαντασία.









Αλλά βέβαια να μην περιμένετε θαύματα. 
Η οποιαδήποτε μορφή ενέργειας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ. Χρειάζεται η συμμετοχή σας. Ακόμα και στην «θαυματουργή» δυτική ιατρική κύριος παράγοντας θεραπείας είναι η θέληση του ασθενούς να θεραπευθεί. Όσο και να χρησιμοποιείτε συσσωρευτές οργόνης πχ για να κάνετε καλά το στομάχι σας που πονάει, δεν θα γίνετε ποτέ τελείως καλά, αν δεν αρχίσετε να τρώτε σωστά και αν δεν αλλάξετε ψυχολογία: οι μαύρες σκέψεις, η στεναχώρια, οι φόβοι κλπ επηρεάζουν άσχημα και όλο τον οργανισμό αλλά και την πέψη.
2] Μία δεύτερη μορφή είναι οι οργονίτες. Σε αυτόν τον τομέα «γίνεται το έλα να δεις» από την άγρια εκμετάλλευση. Έχω δει τιμές στο διαδίκτυο που αρχίζουν από τα 25 και φτάνουν μέχρι και τα 4.000 ευρώ!!! Πρόκειται για κατασκευές που μετά βίας έχουν ίσως ένα ευρώ κόστος. Και από πάνω υπόσχονται θαύματα.
Στην εικόνα βλέπετε έναν τέτοιον απλό οργονίτη.
 

Αποτελείται από εποξική κόλλα δύο συστατικών και μεταλλικά ρινίσματα. Πιο πολύπλοκες μορφές μπορεί να περιέχουν και κρυστάλλους.
Το κόστος του πρέπει να είναι μερικά σεντς, αν και απαιτεί κάποιον χρόνο από την πλευρά του κατασκευαστή. Τον χρησιμοποιώ για να «φορτίζω» το νερό που πίνω.
Και εδώ τα αποτελέσματα είναι αναντίρρητα. Δίνω ένα ποτήρι νερό από τον οργονίτη και ένα ποτήρι «απλό» νερό. Και τα δύο προέρχονται από τα φίλτρα που έχω εγκαταστήσει. Ο δοκιμαστής φυσικά δεν ξέρει ποιο ποτήρι περιέχει «ενεργοποιημένο νερό». Όμως, πάντα η απάντησή του είναι ότι το νερό του οργονίτη του φαίνεται πιο δροσερό και πιο εύγευστο.
Μην με ρωτήσετε αν έχω καταλάβει διαφορές στην υγεία μου από την χρήση του. Είμαι εκ γενετής «παχύδερμο» και δεν αντιλαμβάνομαι ΠΟΤΕ λεπτές αλλαγές.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε εδώ: https://www.orgonegreece.com/gr/soul/spiritual/spiritual.html
Μπορείτε να διαβάσετε διάφορα για τους οργονίτες [και για διάφορα άλλα θέματα] και να ζητήσετε από τον φίλο που έχει την σελίδα ότι πληροφορίες θέλετε. Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε να σας στείλει κάποιον από τους οργονίτες που κατασκευάζει χωρίς να πληρώσετε ούτε καν τα έξοδα αποστολής. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου