Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

4 Μαρτίου 2018

Η κακιά Χρυσή Αυγή

Όλα τα είχε το δύσμοιρο Ελλαδιστάν, η δημοκρατικο-επαναστατικο-κομμουνιστικο-δεξιά κυβέρνηση του έλειπε.
Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες [όσοι δηλαδή από εμάς προλαβαίνουν από τις τουρκικές σειρές, το προπό και τις προσφορές κινητών και καλλυντικών] της πλήρους ηθικής, νομικής και πολιτικής ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ του δήθεν κράτους δικαίου:
1] Οι διάφορες «συλλογικότητες» σπάνε, καίνε και ρημάζουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ την Αθήνα, τρομοκρατώντας τον κόσμο [Συναγερμός για τους αναρχικούς που απειλούν να κάψουν την Αθήνα]. Επιβάλλουν την θέλησή τους στην «δημοκρατική» -καημένη λέξη τι τραβάς και εσύ!!!-κυβέρνηση, η οποία αδυνατεί Ή ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να πράξει το αυτονόητο: να προστατεύσει την έννομη τάξη και τους πολίτες.
2] Οι αστυνόμοι, ΣΥΓΝΩΜΗ -συγχωρέστε με για το λεκτικό ολίσθημα- οι «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» ήθελα να πω, διαμαρτύρονται γιατί συλλαμβάνουν ταραξίες οι οποίοι έπειτα αφήνονται ελεύθεροι και ατιμώρητοι.
3] Οι μολότωφ πέφτουν βροχή από δημοκράτες κουκουλοφόρους, οι οποίοι μετά βρίσκουν άσυλο στο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, το οποίο δεξιές και αριστερές κυβερνήσεις ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ με τον περίφημο νόμο περί αβάτου.
4] Κουκουλοφόροι παρελαύνουν με πιστόλια στα χέρια φωνάζοντας συνθήματα [Άβατα με όπλα σε όλη την Ελλάδα – Αποκαλύψεις αστυνομικών για τα «νέα Εξάρχεια» στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)].
5] Τα αστυνομικά τμήματα έχουν γίνει στόχοι σκοποβολής και πάνω τους εκπαιδεύονται οι «επαναστάτες» με καλάσνικοφ και χειροβομβίδες, προφανώς προετοιμαζόμενοι για όταν θα χρειαστούν δραστικότερα δημοκρατικά μέτρα.
6] Οι αστυνόμοι, ΣΥΓΝΩΜΗ -συγχωρέστε με και πάλι για το λεκτικό ολίσθημα- οι «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» ήθελα να πω, φωνάζουν ότι μπορεί σε λίγο να θρηνήσουν θύματα. Αυτό βέβαια δεν είναι και τόσο σπουδαίο αφού ως γνωστόν όλοι αυτοί  είναι κατώτερα όντα που δεν έχουν καμία αξία στην δημοκρατική κοινωνία μας.
7] Ο Τόσκας δηλώνει ότι «δεν θα ολισθήσει σε μέτρα ακροδεξιάς έμπνευσης και ιδεολογίας» και «δεν θα μετατρέψει την Αθήνα σε αστυνομοκρατούμενη πόλη». Και φυσικά κατηγορεί την αστυνομία ότι δεν έκανε σωστά την δουλειά της [Τόσκας Οι αστυνομικοί έδειξαν αδράνεια και δεν εφάρμοσαν τις εντολές]. Μάλιστα ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ και συλλήψεις ακροδεξιών για επιθέσεις που έγιναν κατά «δημοκρατικών» καταλήψεων, αφού είναι προφανές ότι μόνον οι ακροδεξιοί είναι αυτοί που παραβαίνουν τον νόμο. Οι «άλλοι» είναι κατά το σταλινικό πρότυπο «αυθορμήτως δρώντες δημοκράτες πολίτες».
8] Ο «ευτυχώς που οι Σκοπιανοί δεν ζητάνε την Αθήνα» Καμίνης ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΞΥΠΝΑ τον Τόσκα ζητώντας του «με αγανάκτηση» να παραιτηθεί αν δεν ελέγξει την ΕΛ.ΑΣ. [Καμίνης O κ. Τόσκας ή ελέγχει την ΕΛ.ΑΣ. ή παραιτείται!]. Δηλαδή κατηγορεί και αυτός την ΕΛ.ΑΣ. για αδράνεια. Μα ο Τόσκας κορόιδα πρόβατα/ψηφοφόροι/ καταναλωτές ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ την αστυνομία. Για αυτό οι μπαχαλάκηδες καίνε και ρημάζουν, ενώ τα ναρκωτικά και η εγκληματικότητα στο Ελλαδιστάν έχουν χτυπήσει κόκκινο.
9] Γίνεται γνωστό ότι ο Καμμένος είχε σαν σύμβουλο προεκλογικής εκστρατείας τον χουντικό και πρώην αριστερό Γεωργαλά [Ντοκουμέντο 1996 Αυτά έλεγε ο Γεωργαλάς για τον Καμμένο] ο οποίος του έχει γράψει -έναντι αμοιβής που τελικά δεν πήρε- βιβλίο -φεσατζής και ο Καμμένος λοιπόν- για την τρομοκρατία [Γεωργαλάς «Σου έγραψα βιβλίο και δε με πλήρωσες»]. Παρεμπιπτόντως ο Γεωργαλάς πέθανε στην ψάθα το 2016, όπως και οι περισσότεροι από τους χουντικούς [Ο Γεωργαλάς πέθανε πάμφτωχος], σε αντίθεση με τους σημερινούς «δημοκράτες» που έχουν φάει τον άμπακο.
10] Καλά, το εννιά ας πούμε ότι δεν ισχύει κατά την δήλωση του Καμμένου [λες και θα το παραδεχόταν], αλλά το βιβλίο ΥΠΑΡΧΕΙ [Ιδού τι έλεγε σε βιβλίο του o Πάνος Καμμένος]. Μέσα στο βιβλίο αναφέρονται πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο Κουβέλης, που κατηγορούνται ότι συμπαθούν και στηρίζουν τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Τώρα ο Καμμένος σε μία νέα κωλοτούμπα θα έχει αγαστή συνεργασία με έναν φίλο και συνεργάτη αριστερών τρομοκρατών τον οποίο πριν από λίγο καιρό έβριζε [Όταν ο Καμμένος έλεγε τον Κουβέλη «πατερίτσα» και «άρχοντα των μαξιλαριών»].
11] Ο καλός αυτός και τόσο «δημοκράτης» γεράκος αρνήθηκε να γίνει Πρόεδρος Δημοκρατίας και μας έσυρε σε πολιτικές περιπέτειες με αποτέλεσμα τις εκλογές και την «πρώτη φορά Αριστερά». Ο Τσίπρας, ανταποδίδοντάς του την χάρη [Όταν ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε κομπάρσο τον Κουβέλη], τον έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι και τώρα ο τρομερός αριστερός επαναστάτης φιλάει αριστερο-δεξιές κατουρημένες ποδιές και γίνεται υπηρέτρια του Καμμένου με τον οποίο θεωρούσε αδιανόητη οποιαδήποτε συνεργασία [Τι έλεγε το 2012 ο Κουβέλης για πιθανή συνεργασία με Καμμένο].
12] Καπάκι σε όλα αυτά ξεσηκώθηκαν αγανακτισμένοι 31 βολευτές του Συριζα, άρπαξαν τα καριοφίλια τους και βγήκαν στο αντάρτικο για τα δίκια των προλετάριων κάνοντας επερώτηση στην Βολή.
Και όπως θα μπορούσε να αναρωτηθεί ένας λαϊκός ποιητής του 1821:
«μη για το χρέος σκιάχτηκαν; μη για Μακεδονία;
μη για τους μπαχαλάκηδες που καίνε την Αθήνα;
μηδέ για χρέος σκιάχτηκαν και για Μακεδονία
μηδέ για μπαχαλάκηδες που καίνε την Αθήνα
μόνο για την Χρυσή Αυγή, τους δεξιούς φασίστες
»
Οι καλοί αυτοί αριστεροί δημοκράτες ανησυχούν ΜΟΝΟ για τον ΔΕΞΙΟ φασισμό και την Χρυσή Αυγή [Ερώτηση 31 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για φασιστικές επιθέσεις σε ελεύθερους κοινωνικούς χώρους]. Βλέπετε, ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι αποδεκτός και κάνει καλό στην υγεία της δημοκρατίας!
Μάλιστα κυρίες και κύριοι!
Αν δεν το έχετε καταλάβει η Χρυσή Αυγή είναι το άλφα και το ωμέγα των προβλημάτων στην ευημερούσα, ήσυχη, ειρηνική και δημοκρατική πολιτεία μας.
Τώρα αν πω «έ ρε χούντα που μας χρειάζεται» θα έχω άδικο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου