Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

29 Οκτωβρίου 2017

Η παρέλαση που δημιουργεί δημοκρατικά σπυριά

Είναι γνωστό ότι στο Ελλαδιστάν οι «δημοκράτες» (οι αριστεροί δηλαδή γιατί όλοι οι υπόλοιποι είναι φασίστες) βγάζουν σπυριά με τις εθνικές εορτές και τις παρελάσεις. Είναι φυσικό αφού κατά την κομμουνιστική κοσμοθεωρία οι άνθρωποι χωρίζονται σε εργάτες/δημοκράτες και σε αφεντικά/φασίστες/καπιταλιστές, ενώ τα κράτη δεν είναι παρά φασιστικά/καπιταλιστικά μορφώματα που εξυπηρετούν τα αφεντικά.
Έτσι μέσα από την γενική απαξίωση της δημόσιας ηθικής, την διάλυση της παιδείας και την διαστρέβλωση της ιστορίας, προσπαθούν να δημιουργήσουν μία κοινωνία την οποία οι καπιταλιστές δεν τολμούν να ονειρευτούν ούτε στα πιο τρελά νεοταξικά τους όνειρα. Μια υλιστική κοινωνία άνευρη, νερουλή, ανάλατη και άγευστη που ασχολείται μόνο με την κατανάλωση και την «αυτο-έκφραση». Μία κοινωνία δηλαδή που ασχολείται μόνο με «άρτον και θεάματα».
Είναι φυσικό λοιπόν να γίνεται επίθεση σε οτιδήποτε έχει σχέση με την Ελλάδα σαν εθνική οντότητα, και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εμφανώς εναντίον των εθνικών εορτών. Αυτή η επίθεση έχει ξεκινήσει ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ εφευρεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο συνωστισμός της Σμύρνης κλπ. Ο αριστερός Ραφαηλίδης γράφει στο οπισθόφυλλο του βιβλίου του «Ιστορία (κωμικοτραγική) του νεοελληνικού κράτους 1830-1974»: «Οι ρήτορες των δύο εθνικών επετείων, που είναι δύο ίσως γιατί μία δε φτάνει για να καταλάβουμε πως είμαστε Έλληνες, δε θα βρουν τίποτα χρήσιμο γι’ αυτούς σε τούτο το βιβλίο. Οι δάσκαλοι όμως, θα μπορούσαν κάλλιστα να το χρησιμοποιήσουν σα βοήθημα αλλά και σαν συμπλήρωμα στις επισήμως λογοκριμένες σχολικές ιστορίες, που στοχεύουν μάλλον στην αποβλάκωση, παρά στην εγρήγορση των Ελληνοπαίδων, που όντας βουτηγμένα από τρυφερής ηλικίας στο θεσμοθετημένο ιστορικό ψέμμα θα ήταν παράλογο να περιμένει κανείς να γίνουν κάποτε υπεύθυνοι και έντιμοι πολίτες ενός κράτους γεμάτου απατεώνες».
Το 2008, Ο Τσίπρας σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Schooligans (της εφημερίδας «Τα Νέα») δήλωσε: «Συμφωνώ με την κατάργηση του στρατού. Να καταργηθούν όλοι οι στρατοί».
Εξάλλου ο Φάμελλος δήλωσε: «Τιμούμε την παρέλαση, την διαδικασία και τους νέους… …το ότι πρέπει η νέα γενιά και όλη η κοινωνία να βρει έναν τρόπο να εκφράζει και τη γνώση της και την πίστη στο ότι η Δημοκρατία και η Ελευθερία είναι σταθερές αξίες και πρέπει να παραμένουν στην καθημερινή μας ατζέντα, αυτό είναι δεδομένο… …εάν αυτό θα γίνεται με μια παρέλαση ή αν θα γίνεται με άλλες γιορτές είναι κάτι που μπορεί να το συζητήσει το υπουργείο Παιδείας… ».
Πάει να πει ότι και μετά την μη προσέλευση του Μπουτάρη στην παρέλαση, το πιθανότερο είναι ότι του χρόνου δεν θα δούμε άλλη φασιστική παρέλαση.
Αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ που οι «δημοκράτες» βγάζουν σπυριά ΕΙΔΙΚΑ με την εορτή της 28ης Οκτωβρίου:
Κανένας αριστερός δεν θέλει να θυμάται ότι ακόμα και πριν από εκείνη την περίοδο 1930-1940, το ΚΚΕ στήριζε την απόσχιση της Μακεδονίας από την Ελλάδα και την δημιουργία Μακεδονικού κράτους.
Κανένας αριστερός δεν θέλει να θυμάται ότι ο δικτάτορας και φασίστας Μεταξάς ΑΡΝΗΘΗΚΕ να συμμαχήσει με τον ναζιστικό/φασιστικό Άξονα, κάτι που έκαναν οι δήθεν δημοκράτες κομμουνιστές. Όταν βέβαια ο Χίτλερ επιτέθηκε στην ΕΣΣΔ τα πράγματα άλλαξαν και το ΚΚΕ ανακάλυψε ότι ο φασισμός είναι εχθρός του λαού και ότι πρέπει να πολεμήσει τους Γερμανούς για το συμφέρον της μαμάς ΕΣΣΔ. Έτσι ιδρύθηκε το ΕΑΜ όχι για να απελευθερώσει την Ελλάδα από τους Γερμανούς αλλά ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ για να προασπιστεί τα συμφέροντα της ΕΣΣΔ. Η απόφαση ιδρύσεως του ΕΑΜ (27 Σεπτεμβρίου 1941, στην Αθήνα) λέει:
«Η υπεράσπιση της Σοβιετικής Ένωσης, η υποστήριξη της νίκης της με όλα τα μέσα είναι ύψιστο καθήκον κάθε κομμουνιστή, κάθε εργαζόμενου, κάθε ανθρώπου που θέλει τη λευτεριά της χώρας του από τον φασιστικό ζυγό. Οι κομμουνιστές ποτέ δεν ξεχνάνε, πως σε τελευταία ανάλυση η Σοβιετική Ένωση είναι ο κοινός εχθρός όλων των ιμπεριαλιστών. Όμως, οι κομμουνιστές οφείλουν να δουν, ότι στο σημερινό στάδιο της αντισοβιετικής επίθεσης, ο φασισμός είναι ο κύριος εχθρός όχι μόνο του πρώτου σοσιαλιστικού κράτους, αλλά και κάθε δημοκρατικής κατάκτησης του λαού. Γι’ αυτό πρέπει να υποστηρίζουν κάθε προσπάθεια που θα τείνει στην συντριβή του φασισμού και στην υπεράσπιση της Σοβιετικής Ένωσης».
Κανένας αριστερός δεν θέλει να θυμάται ότι ο Μεταξάς ήταν αγαπητός στον λαό εξαιτίας της οικονομικής πολιτικής που ακολουθούσε κάτι που ΠΟΤΕ δεν αναφέρεται. Ακόμα και ο αριστερών φρονημάτων Βασίλης Ραφαηλίδης γράφει στην «Ιστορία (κωμικοτραγική) του νεοελληνικού κράτους 1830-1974», στην σελίδα 153: «Ας μάθουμε επιτέλους να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους και να μην παραποιούμε την ιστορία μας. Ο ελληνικός λαός, στην πλειοψηφία του, αγάπησε τον Μεταξά».
Κανένας αριστερός δεν θέλει να θυμάται ότι η Γερμανία και η ΕΣΣΔ υπέγραψαν στις 23 Αυγούστου 1939 Σύμφωνο μη Επίθεσης, το οποίο επικυρώθηκε μετά οκτώ ημέρες από το Ανώτατο Σοβιέτ.
Κανένας αριστερός δεν θέλει να θυμάται αυτό το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ για την δημοκρατία και την ανθρωπότητα σύμφωνο, το οποίο υπογράφτηκε σε ημερομηνία κοντά στην εθνική μας εορτή κατά του ναζισμού.
Κανένας αριστερός δεν θέλει να θυμάται ότι αν δεν υπογραφόταν αυτό το Σύμφωνο μη Επίθεσης, ο Χίτλερ δεν θα εξαπέλυε τον στρατό του εναντίον της δυτικής Ευρώπης και ΙΣΩΣ ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος να μην είχε γίνει.
Κανένας αριστερός δεν θέλει να θυμάται ότι, με αυτό το Σύμφωνο μη Επίθεσης, η Γερμανία και η ΕΣΣΔ μοίρασαν και κατέκτησαν τις χώρες που υπήρχαν ανάμεσά τους.
Κανένας αριστερός δεν θέλει να θυμάται ότι το ΚΚΕ καλούσε τον κόσμο σε αντίσταση και ανταρσία κατά του Μεταξά: «Καλούμε τους πολεμιστές μας ν’ αρνηθούν να πολεμήσουν πέρα απ’ τα σύνορα της πατρίδας μας. Τι ζητάμε στην Αλβανία; Που μας πάνε; Ο λαός μας δε θέλει δεύτερο Σαγγάριο» (πηγή: «ΚΚΕ- Επίσημα Κείμενα», τόμος Ε΄, σελίδα 11-16).
Κανένας αριστερός δεν θέλει να θυμάται (και αν ψάξετε λίγο στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλά) ότι το ΚΚ καλούσε τον λαό και τους στρατιώτες σε ανυπακοή και συνεργασία με τους Βούλγαρους, οι οποίοι ήδη είχαν συμμαχήσει με την ναζιστική Γερμανία: «Η Κ.Ε καλεί όλο τον εργαζόμενο λαό να πάρει παράδειγμα απ’ τον ηρωικό αδελφό λαό της Βουλγαρίας που κάνει ότι μπορεί για την αποκατάσταση της ειρήνης στα Βαλκάνια και την πραγματική συνεννόηση όλων των βαλκανικών λαών» («ΚΚΕ- Επίσημα Κείμενα», τόμος Ε΄, σελίδα 25-26).
Κανένας αριστερός δεν θέλει να θυμάται ότι όλα αυτά γινόντουσαν επειδή η μαμά ΕΣΣΔ ήταν ακόμα σύμμαχος με τον Χίτλερ. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι στις 14 Απριλίου του 1941 (ενώ οι Γερμανοί προήλαυναν στην Ελλάδα) το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση όπου έλεγε μεταξύ άλλων: «Καλούμε όλο το λαό να σκεφτεί πόσο διαφορετική θα ’ταν η θέση του, αν η επιστράτευση της 28ης Οχτώβρη 1940 μετατρεπόταν σε λαϊκό ξεσήκωμα… …πως η Μακεδονία, ή Θράκη και όλα όσα ακόμα θα χάσουμε… …ο λαός μας θα είχε στη χώρα του πραγματική ελευθερία… …αν το σωτήριο αυτό ξεσήκωμα δεν έγινε, αιτία είναι η πλάνη του λαού πως ο πόλεμος ήταν δίκαιος». («Το ΚΚΕ από το 1918 έως το 1931», τόμος Α΄, έκδοση Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αθήνα 1947, σελ. 518).
Και αν δεν με πιστεύετε κατάφερα και βρήκα δύο από τις πηγές για να διαβάσετε μόνοι σας:
ΚΚΕ- Επίσημα Κείμενα, τόμος Ε΄
και
«Ιστορία (κωμικοτραγική) του νεοελληνικού κράτους 1830-1974»
Οπότε θα καταλάβετε καλύτερα γιατί η παρέλαση είναι πηγή δημοκρατικών σπυριών.
Τώρα «εσάς ξά σας» όπως λένε στην Κρήτη. Δημοκράτες είσαστε, εκλογές έρχονται ξαναψηφίστε τους. Όσο για την Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη δεν θα χαθούν. Απλά θα πάνε σε κάποιον άλλον «αδελφό λαό».
Όχι (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ) ότι αν ψηφίσετε κάποιο άλλο κώμα, εμμμ κόμμα ήθελα να πω, θα αλλάξει κάτι στην ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ «ροή των γεγονότων»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου