Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

18 Φεβρουαρίου 2017

Φασισμός στον ελληνικό στρατό

Διάβασα έντρομος ότι 38 φασιστόμουτρα που υπηρετούν στον στρατό, αντί να βάλουν μέσον να αποφύγουν τα σύνορα και τις σκοπιές, είχαν το θράσος (τα καθάρματα) να ζητήσουν να παραμείνουν (άκουσον άκουσον) στις παραμεθόριες περιοχές μέχρι το τέλος της θητείας τους.
Και η στρατιωτική ηγεσία (άλλα φασιστόμουτρα εκείνα) αντί να δράσει άμεσα και να διαλύσει αυτήν την ανερχόμενη γενιά εθνικιστών φασιστών, τους έδωσε και συγχαρητήρια από πάνω!
Τι κάνει η εκλεγμένη δημοκρατικότατη κυβέρνησή μας;
Που είναι τα δημοκρατικά μας κόμματα και οι δημοκράτες γενικώς;
Μέχρι πότε θα αφήνουμε τους επικίνδυνους εθνικιστές να κάνουν ότι τους καπνίσει;
Η δημοκρατία στην χώρα μας κινδυνεύει. Σύμφωνα με δημοσκόπηση του 2016 (Would you be willing to fight for your country? - Gallup survey) στην Ελλάδα ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού (το 54%) εμμένει μιλιταριστικά, φασιστικά και εθνικιστικά όντας διατεθειμένο να πολεμήσει για την πατρίδα του!
Αίσχος! Αίσχος! Αίσχος!
ΥΓ. Για προσέξτε και τα Σκόπια (αυτόν τον θρίαμβο της εξωτερικής μας πολιτικής) που αναφέρονται φαρδιά πλατειά με το όνομα Μακεδονία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου