Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

28 Ιανουαρίου 2017

Πολιτισμός(;)

Καλά. Οι πολιτισμένοι σε αυτήν την έρμη γη περισσεύουν και δεν έχουμε που να τους βάλουμε. Δύο δείγματα οφθαλμοφανούς πολιτισμού είναι οι παρακάτω φωτογραφίες.
Στην πρώτη ένας τούρκος -ξέρετε δα πόσο πολιτισμό παράγουν οι τούρκοι από δημιουργίας Τουρκίας- δείχνει ένα κομμάτι ψωμί σε μία ομάδα σκελετωμένα Αρμενόπουλα, τα οποία τον εκλιπαρούν.
Στην δεύτερη -ξέρετε δα πόση ευαισθησία για τα ανθρώπινα δικαιώματα κλπ, κλπ δείχνουν οι υπερπολιτισμένες ΗΠΑ- μία μητέρα παρακολουθεί (μαζί με το παιδί της) το μανιτάρι της πυρηνικής δοκιμής που έγινε το 1953 λίγα χιλιόμετρα έξω από το Λας Βέγκας.
Έβαλα αυτές τις δύο περιπτώσεις γιατί πρόκειται για δύο βασικούς «φίλους και συμμάχους» μας.
Έτσι μαζί με τους άλλους υπερπολιτισμένους συμμάχους μας (Άγγλους, Ολλανδούς, Βέλγους, Γάλλους και Γερμανούς) μπορείτε να πάρετε μία ιδέα για το μέλλον μας υπό την προϋπόθεση ότι είσαστε φασίστες.
Αν είσαστε μέλη ΜΚΟ ή κάποιου πολιτικού κόμματος ζείτε σε άλλο επίπεδο και «αυτά τα πράγματα δεν γίνονται» αλλά ούτε και σας ενδιαφέρει αν γίνονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου