Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

10 Μαΐου 2016

Ποιο κάθαρμα φοβάται ο Μπογδάνος;

Εχθές έτυχε και, κάνοντας ζάπιν, παρακολούθησα στον Sky μία είδηση. Ο Μπογδάνος άκουγε από τηλεφώνου έναν δημοσιογράφο να μιλάει για μία μητέρα που είχε δέσει το τρίχρονο αγοράκι της σε μία καρέκλα, το είχε κάψει με τσιγάρα και το είχε παρατήσει μόνο του. Η δικαιολογία που έδωσε στην αστυνομία ήταν ότι το παιδί ήταν ζωηρό και ότι έπρεπε να πάει για δουλειά. Ο πατέρας λέει «έλειπε στο εξωτερικό» και για αυτό δεν είχε συλληφθεί.
Ο Μπογδάνος ΦΑΝΕΡΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ρώτησε ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ποια ήταν η εθνικότητα του πατέρα (πάλι καλά που ρώτησε). Ο ανταποκριτής από το τηλέφωνο είπε ότι ήταν βούλγαρος. Τελικά δεν αποκαλύφθηκε η εθνικότητα της μητέρας.
Από ποιο ΚΑΘΑΡΜΑ ζήταγε συγνώμη ο Μπογδάνος;
Ποιο ΚΑΘΑΡΜΑ έχει επιβάλει αυτήν την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ;
Ποιο ΚΑΘΑΡΜΑ έχει αποφασίσει ότι η εθνικότητα ενός εγκληματία ΔΕΝ αποκαλύπτεται ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ;
Γιατί οι δημοσιογράφοι αποδέχονται την λογοκρισία αυτήν ενώ το παίζουν αδέσμευτοι, μαχητικοί και άλλα τέτοια κουραφέξαλα;
Ποια ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ της ΕΣΗΕΑ αποδέχονται αυτό το φασιστικό καθεστώς λογοκρισίας;
Ποια ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ στον κυβερνώντα ΣΥΡΙΖΑ επιτρέπουν αυτό το φασιστικό καθεστώς λογοκρισίας;
Ποια ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ αποφασίζουν κατά το κέφι τους τι πρέπει να μαθαίνουμε και τι όχι;
Τελικά υπάρχει ποτέ περίπτωση να δούμε κάποιον άνθρωπο της προκοπής να αναλαμβάνει οποιαδήποτε ΣΟΒΑΡΗ θέση, οπουδήποτε στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου