Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

16 Σεπτεμβρίου 2015

Το ελληνικό υπερ-αυτοκίνητο

Φυσικά τα διαπλεκόμενα κανάλια δεν προλαβαίνουν να δείχνουν τέτοια βίντεο. Είναι απασχολημένα να προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε κλέφτες, τεμπέληδες και άχρηστοι, δεν παράγουμε τίποτε και πρέπει να κατεβάζουμε τα παντελόνια, να πληρώνουμε και την βαζελίνη, για να μας επιτρέπουν οι καλοί, εργατικοί και τίμιοι ευρωπαίοι να παίρνουμε δάνεια για να τους πληρώσουμε τα δάνεια που πήραμε για να εξοφλήσουμε τα δάνεια που μας έδωσαν για την αποπληρωμή των προηγούμενων δανείων που χρησίμευσαν για να στηρίξουν τις οικονομίες τους και να βάλουν εμάς στον λάκκο με τα γίδια.
Το αυτοκίνητο που θα δείτε στο βίντεο είναι ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής. Συγχαρητήρια στον σχεδιαστή-κατασκευαστή Δημήτρη Κορρέ.
Πρόκειται για μία έξυπνη και τέλεια κατασκευή που πραγματικά ξεπερνάει κάθε άλλο αυτοκίνητο σε ικανότητες.
Όμως ΔΥΣΤΥΧΩΣ (κατά) την γνώμη μου και το αυτοκίνητο και ο κατασκευαστής θα χαθούν από προσώπου γης, όπως συνέβη και με το περιστροφικό σασμάν που το είδα στην τηλεόραση κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 80, το οποίο έλυνε πολλά προβλήματα των σασμάν, και είχε και απλούστερη κατασκευή.
Υποθέτω ότι και άλλες ελληνικές ευρεσιτεχνίες έχουν μπει στα συρτάρια των πολυεθνικών για να μην χαλάσουν το οικονομικό τσιμπούσι με τις «συμβατικές» κατασκευές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου