Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

25 Μαΐου 2015

Περί ομοφυλοφίλων

Μπορεί να με πείτε φασίστα, φαλλοκράτη, ομοφοβικό ή ότι άλλο επίθετο σας έχει δασκαλέψει να πιπιλάτε το Σύστημα. Έχετε κάθε «δημοκρατικό» δικαίωμα να το κάνετε.
Έχω όμως και εγώ κάθε δημοκρατικό δικαίωμα να θεωρώ εσάς κορόιδα και τους ομοφυλόφιλους ξεκάθαρη διαστροφή και έγκλημα κατά της φύσης.
Αλλά:
-μιας και οι ομοφυλόφιλοι είναι πολύ της μόδας τελευταία…
-μιας και εκατοντάδες πολιτικοί, παπάδες, ηθοποιοί, τραγουδιστές και λοιποί «καλλιτέχνες» δηλώνουν «ιν» και ομοφυλόφιλοι…
-μιας και η «πολιτισμένη» ΕΕ προωθεί την κατάργηση των όρων πατέρας και μητέρα και την αντικατάστασή τους με τους πολιτικά ορθούς όρους γονέας 1 και γονέας 2
-μιας και οι Ιρλανδοί νομιμοποίησαν τους γάμους ομοφυλοφίλων, πανηγυρίζοντας για την τρομερή νίκη σχετικά με τα ανθρώπινα «δικαιώματα»…
Θα πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι υπάρχουν και άλλοι που έχουν δικαιώματα σε αυτήν την ζωή. Εξαιρούμε βέβαια τους ανθρώπους σαν και εμένα που δεν τους αρέσει τόσο η «απελευθέρωση», αφού ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ανθρώπινα δικαιώματα όντας φασίστες, οπισθοδρομικοί κλπ, κλπ.
Αφού λοιπόν οι «ομο» επιτέλους ελευθερώθηκαν οι καημένοι από την πολιτική, θρησκευτική και κοινωνική καταπίεση, ασκώντας ωμη βία εναντίον όλων όσων αντιτίθενται, μπορούμε να δράσουμε ώστε να απελευθερωθούν και άλλες ομάδες που καταπιέζονται και έχουν ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κάνουν ότι τους καπνίσει. Ορίστε ένας μικρός κατάλογος από κατηγορίες «ειδικών προτιμήσεων» που μόνο οπισθοδρομικοί σαν και εσάς επιμένουν να θεωρούν απεχθείς και παράνομες:
-Νεκροφιλία: σεξουαλική διέγερση στην σκέψη, την θέα και την σεξουαλική επαφή με πτώματα.
-Κτηνοβασία
-Παιδοφιλία
-Ουρολαγνεία: σεξουαλική διέγερση με τη θέα, οσμή ή κατανάλωση ούρων.
-Κοπρολαγνεία: σεξουαλική διέγερση με τη θέα, οσμή ή κατανάλωση κοπράνων.
-Τηλεφωνικό σεξ: σεξουαλική διέγερση που προκαλεί η πρόστυχη τηλεφωνική συνομιλία με άγνωστο πρόσωπο (αυτό εδώ που τα λέμε δεν είναι και τόσο κακό, γιατί δημιουργεί κέρδη στις τηλεφωνικές εταιρείες).
-Αποτεμνοφιλία ή αβασιοφιλία: σεξουαλική επαφή με ανάπηρα άτομα.
-Καθετηρολαγνεία: σεξουαλική διέγερση με τη χρήση καθετήρων
-Τρομολαγνεία: σεξουαλική διέγερση που προκαλείται υπό το αίσθημα του φόβου (της αδρεναλίνης κλπ).
-Γεροντολαγνεία: σεξουαλική συνεύρεση με ηλικιωμένους.
-Νοσολαγνεία: σεξουαλική συνεύρεση με αρρώστους.
-Ασφυξιολαγνεία: Επίτευξη έντονου οργασμού και διέγερσης λόγω της μειωμένης παροχής αρτηριακού αίματος, η οποία προκαλεί έλλειψη οξυγόνου (μερικοί άγγλοι πολιτικοί συγκαταλέγονται ανάμεσα στα θύματα που το παράκαναν).
-Συμφορολαγνεία: Διέγερση με το να φαντάζεσαι ή να σχεδιάζεις (και γιατί όχι και να πραγματοποιείς) εμπρησμούς, τροχαία και άλλες καταστροφές. Σε αυτήν την κατηγορία προφανώς βρίσκονται και όσοι διεγείρονται με το να σκοτώνουν ή να βασανίζουν μέχρι θανάτου ανήμπορα θύματα.
Με ποιο δικαίωμα εσείς παλιοκαθάρματα, φασίστες και οπισθοδρομικοί θα εμποδίσετε όλους αυτούς να ασκήσουν το δημοκρατικό και ανθρώπινο δικαίωμά τους να ασκήσουν το δικαίωμά τους για αυτοδιάθεση και να εκφράσουν την σεξουαλικότητά τους;
Σε τι είναι καλύτεροι οι ομοφυλόφιλοι;
Ποιος μπορεί να πει τι είναι κανονικό και τι όχι, όταν νομιμοποιείς σαν «ανθρώπινο δικαίωμα» κάτι έξω από την φυσική λειτουργία;
Εμπρός λοιπόν ας πάψουμε να είμαστε οπισθοδρομικοί και ας απελευθερωθούμε. Και επ΄ ευκαιρία ας κάνουμε και μερικούς μπάφους ΝΟΜΙΜΑ. Εξάλλου τα ναρκωτικά είναι το προτιμώμενο όπλο του αγαπημένου σας Συστήματος.
Και γιατί άραγε οι ναρκομανείς να θεωρούνται άρρωστοι;
Γιατί να μην μπορεί ο καθένας να παίρνει ότι ουσία του αρέσει και μάλιστα νόμιμα από το κράτος;
Τι φασισμός είναι αυτός που σας δέρνει;
Εμπρός λοιπόν, ας «απελευθερωθούμε» όλοι από τα πάντα. Έτσι θα δημιουργήσουμε μία ευτυχισμένη, μαστουρωμένη και μακάρια πολυπολιτισμική κοινωνία πλήρως αποδεχόμενη την διαφορετικότητα πλην του φυσιολογικού βεβαίως, βεβαίως…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου