Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

19 Απριλίου 2015

Ψηφίστε για το επαχθές χρέος

Μπείτε στην «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» (www.1millionsignatures.eu) και ψηφίστε για το τοκογλυφικό χρέος που μας έχουν φορτώσει. Εάν φτάσουμε το ένα εκατομμύριο υπογραφές υπάρχει η νομική δυνατότητα να περάσει νόμος στην ΕΕ για την καθιέρωση της «κατάστασης ανάγκης».
Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει εξέταση στο Ευρωδικαστήριο; Γίνεται επίκληση του άρθρου 8 της Συνθήκης της Λισσαβόνας, που τέθηκε σε ισχύ, από 1/4/2012 σύμφωνα με την οποία όταν υποβληθούν ένα εκατομμύριο υπογραφές Ευρωπαίων πολιτών, υποβάλλεται ΑΙΤΗΜΑ, για ψήφιση Νόμων. Οι υπογραφές «που θεωρείται δεδομένο ότι θα βρεθούν» θα ζητούν την ψήφιση της «κατάστασης ανάγκης», βάσει της οποίας «όταν το χρέος καταστεί απεχθές, τότε παραμερίζεται και προηγούνται οι ανάγκες του λαού». Το αίτημα είχε αρχικά υποβληθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή η οποία στις 6/9/2012, το απέρριψε επειδή «βρίσκεται καταφανώς, εκτός του πλαισίου των αρμοδιοτήτων της».
Ψηφίστε και διαδώστε το μήνυμα σε όσους περισσότερους μπορείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου