Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

14 Αυγούστου 2014

Ένα δυστύχημα «μία από τα ίδια»

Πραγματικά οι μυστικές υπηρεσίες των αμερικανών δεν έχουν καθόλου φαντασία.
Η πτώση αεροσκαφών είναι το μόνιμο εργαλείο για να ξεφορτωθούν προέδρους λατινοαμερικάνικων χωρών ή γενικά σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα. Πρέπει βέβαια να ομολογήσω ότι είναι ένα πολύ βολικό μέσον. Ρίχνεις μία ρουκέτα με στέλθ και το αεροπλάνο θα συντριβεί «για άγνωστη αιτία». Σίγουρα τώρα θα έχουν μπει στο παιχνίδι τα λέιζερ και οι δέσμες σωματιδίων. Ένα καλό μπλοκάρισμα στα όργανα είναι αρκετό να ρίξει και το πιο σύγχρονο αεροσκάφος.
Ακόμα και στην «πολιτισμένη»  Ευρώπη συμβαίνουν τέτοια κόλπα. Στην ανάρτηση «Ουκρανία και επιθετικός καπιταλισμός», στις 22-2-2014 είχα γράψει:
2) Δυστυχήματα: Όλως περιέργως, σχεδόν το σύνολο των θανάτων προέδρων και πρωθυπουργών στην νότιο Αμερική, οφείλεται σε «ανεξιχνίαστα» αεροπορικά ατυχήματα. Όλως περιέργως όλοι οι πρόεδροι αντιδρούσαν στην αμερικανική πολιτική και πάλι όλως περιέργως οι διάδοχοί τους ενέδιδαν στην αμερικανική «ελεύθερη αγορά». Τα ΜΜΕ «κάνουν μόκο» για το θέμα και οι σκουπιδοφάγοι καταναλωτές ασχολούνται με το βρακί της κάθε τυχάρπαστης «σελέμπριτι» και το γκολ της ομαδάρας τους. Επειδή η συνταγή είναι πολύ επιτυχημένη εφαρμόζεται και στην Ευρώπη. Δεν το πιστεύετε; Μόλις πριν μερικά χρόνια στην Ρουμανία έπεσε ένα αεροσκάφος και σκοτώθηκε ολόκληρη η αντι-ευρωπαϊκή κυβέρνηση. Αυτοί που ανέλαβαν εφάρμοσαν αμέσως φιλο-ευρωπαϊκή πολιτική. Μόνο ένας ηλίθιος δεν καταλαβαίνει ότι το δυστύχημα ήταν σκόπιμο. Ακόμα και στο Ελλαντιστάν συνέβη ένα «περίεργο» και χωρίς αιτία δυστύχημα. Θυμάστε τον τραυματισμό του κυβερνητικού στελέχους, όταν το αεροσκάφος άρχισε να κάνει ανεξήγητες βουτιές; Σιγά μη τον θυμόσασταν!
Τώρα θα βάλετε στοίχημα ότι το αεροπλάνο έπεσε αππο κάποια «αεριώδη» αιτία; Μην βάλετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου