Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

7 Αυγούστου 2014

Πολυπολιτισμική απορία

Όταν πρωτο-άρχισαν να εισβάλλουν στην Ελλάδα οι μουσουλμάνοι, αρχίσαμε να διαμαρτυρόμαστε. Κάποιοι «προοδευτικοί» και «δημοκράτες» έγραφαν πύρινα άρθρα όπου φασίστες μας ανέβαζαν ρατσιστές μας κατέβαζαν. Οι υπερβολές ήταν απίστευτες.
Μέχρι που ένας (ο οποίος αξίζει Όσκαρ πανηλιθιότητας) έγραψε για κάποιον Αφγανό, ο οποίος λέει -μεσούσης της εισβολής των Αμερικανών στο Αφγανιστάν- ήθελε να γυρίσει εκεί γιατί στην Αθήνα φοβόταν!!!
Άραγε όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί» και «δημοκράτες» έχουν γράψει κανένα κείμενο που να καταδικάζει τις αγριότητες και τις σφαγές που κάνουν οι τζιχαντιστές εναντίον άλλων μουσουλμάνων αλλά και κυρίως των χριστιανών;
Δυστυχώς έκανα το σφάλμα να μην κρατήσω «ονόματα και διευθύνσεις». Τώρα θα βρισκόμουνα στην ευχάριστη θέση να τους τρίψω στην μούρη τα γεγονότα, ζητώντας την γνώμη τους για τους «καημένους τους μουσουλμάνους». (όχι ότι θα καταδέχονταν να απαντήσουν…).
Εσείς ξέρετε τίποτε σχετικά;