Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

3 Ιουνίου 2014

Η δικτατορία του «πολιτισμού» (τέλος)

Εδώ και δεκαετίες ζούμε σε μία δικτατορία. Το λεγόμενο «τρίτο φύλλο» κυριαρχεί παντού και θέλει να επιβάλλει την πλήρη κυριαρχία του.
Δεν είναι μόνο η Κοντσίτα και οι ομοφυλόφιλοι των ΜΜΕ και του Χόλυγουντ:
-Κυκλοφορούν ήδη παιδικά βιβλία, τα οποία βραβεύονται συνεχώς ώστε να προωθηθούν πιο εύκολα στους χαχόλους, όπου τα παιδιά μαθαίνουν για οικογένειες με δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες.

-Η ίδια η ΕΕ προωθεί την απαλοιφή του γένους από τις ταυτότητες. Ο καθένας θα μπορεί να εκλέγει τι είναι, όχι ανάλογα με την φυσική του κατασκευή, αλλά ανάλογα με την ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ του.
Με αυτό ίσως μπαίνω αυτόματα στο στόχαστρο του «πολιτισμού» σας. Προφανώς θα πρέπει να με θεωρήσετε φασίστα, σοβινιστικό γουρούνι, απάνθρωπο, απολίτιστο ή δεν ξέρω τι άλλο, αφού έτσι θα δείξετε την «ανθρωπιά», τον «πολιτισμό» σας και την «ανοχή σας στην διαφορετικότητα». Εξάλλου εκατοντάδες ιστοσελίδες, άρθρα, προσωπικότητες και βιβλία σας έχουν πείσει ότι «έτσι ΠΡΕΠΕΙ να είναι τα πράγματα».
Εγώ όμως θα επιμείνω ότι πρόκειται για ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ και θα σας επιστρέψω τα «εύσημα», επειδή έχω το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να θεωρώ σαν σωστό ότι εγώ νομίζω ότι είναι σωστό.
Αλλά για να δείτε ότι είμαι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ από εσάς θα κάνω μία πρόταση:
Εάν θεωρείτε ότι η ομοφυλοφιλία είναι δικαίωμα ορισμένων και μάλιστα θα πρέπει να διαφημίζεται και σαν πρόοδος, σαν ένα είδος ανωτερότητας απέναντι στους οπισθοδρομικούς σαν και εμένα, τότε θα πρέπει να αναγνωρίσουμε την «διαφορετικότητα» και άλλων ομάδων.
-Τι θα λέγατε για τους επιδειξίες;
-Τι θα λέγατε για τους ηδονοβλεψίες;
-Τι θα λέγατε για τους σαδομαζοχιστές;
-Τι θα λέγατε για τους κτηνοβάτες;
-Τι θα λέγατε για τους παιδεραστές;
-Τι θα λέγατε για τους βιαστές;
-Τι θα λέγατε για τους νεκρόφιλους;
-Τι θα λέγατε για τους (δεν ξέρω τον όρο) που ηδονίζονται να βασανίζουν και να σκοτώνουν ανθρώπους; (ναι υπάρχουν και τέτοιοι και μάλιστα κυκλοφορούν -κρυφά ΔΥΣΤΥΧΩΣ- και σχετικές ταινίες).
Όλοι αυτοί δεν έχουν το «δημοκρατικό δικαίωμα» να εκφράσουν όπως θέλουν την σεξουαλικότητά τους;
Προτείνω λοιπόν να αρχίσουν «παρελάσεις υπερηφάνειας» σαν αυτές που διοργανώνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για όλες τις διεστραμμένες σεξουαλικές ομάδες. Να υπάρξουν εκπομπές με ειδικούς και ψυχολόγους που να καλύπτουν τα σχετικά θέματα, ώστε να δώσουμε την δυνατότητα στους νέους να εκφράσουν ελεύθερα την όποια «διαφορετικότητά» τους.
Μόνο έτσι θα γίνουμε πραγματικά πολιτισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου